ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Εκτουρκισμός της Πατρίδας από την χούντα Σαμαρά - Τουρκική πολιτιστική εβδομάδα στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Προχωρά ο εκτουρκισμός στην ελληνική επικράτεια με την ενθάρρυνση της αντεθνικής Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά. Από τον ξεπουλημένο έναντι πινακίου φακής Αστέρα Βουλιαγμένης, η νεοοθωμανική επεκτατικότητα πρόκειται να εξαπολυθεί προς τους Έλληνες, μέσω του επονομαζόμενου «τουρκικού πολιτισμού».
Δίχως να χάσουν καθόλου χρόνο, οι τούρκοι «επενδυτές», για τους οποίους η Χούντα του Μνημονίου πανηγύριζε προβάλλοντάς τους περίπου ως μεσσίες, δίνουν το στίγμα τους και βεβαίως σαφή δείγματα των πραγματικών τους προθέσεων: την εβδομάδα 7-14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το «πολιτιστικό» πρόγραμμα «από την Ανατολή στον κόσμο», το οποίο καθώς αναφέρεται στα μέσα μαζικής εξαπάτησης θα περιλαμβάνει εκθέσεις τέχνης, ζωγραφικής και φωτογραφίας.
Πρόκειται σαφώς για την υλοποίηση της επέκτασης των νεοοθωμανών μέσω των πολιτιστικών στοιχείων, πρακτική η οποία λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα από χρόνια μέσω των τουρκικών σειρών που προβάλλονται συστηματικά από τα κανάλια της διαπλοκής. Κι ενώ οι τηλεοπτικοί σταθμοί της υποστήριξης των Μνημονίων, της οικονομικής εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος παίρνουν εκατομμύρια από τους τούρκους για να συμβάλλουν τα μέγιστα στην προώθηση της ασιατικής προπαγάνδας, τα μέσα ενημέρωσης της γείτονος φροντίζουν να φανατίζουν τον τουρκικό λαό απέναντι στους αποχαυνωμένους Έλληνες.
Εν κατακλείδι, ο εκτουρκισμός της Πατρίδος μας προχωρά σταδιακά: τουρκικές σειρές στην τηλεόραση, δημιουργία ισλαμικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας, τουρκική ασυδοσία στην Ελληνική Θράκη και στο Αιγαίο και πλέον, «πολιτισμικές» εκθέσεις από την Αθήνα και τον Αστέρα Βουλιαγμένης, με ένα και μόνο σκοπό: τον απόλυτο αποπροσανατολισμό από τον προαιώνιο εχθρό στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου, ο οποίος σε αντίθεση με μας προετοιμάζεται πυρετωδώς για εκείνα, τα οποία αναπόφευκτα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: