ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο Τσαουσέσκου και ο Στάλιν ζουν!: Παραδοχή πολιτικών διώξεων και εφαρμογής συλλογικής ευθύνης σε επίσημο δικαστικό έγγραφο Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paradochh-politikwn-diwjewn-se-epishmo-dikastiko-eggrafo-oi-anakritries-mas#ixzz2u4XYMLUP

Ο Τσαουσέσκου και ο Στάλιν ζουν!: Παραδοχή πολιτικών διώξεων και εφαρμογής συλλογικής ευθύνης σε επίσημο δικαστικό έγγραφο
Αν οι δημοσιογραφίσκοι του καθεστώτος αγωνίζονται σκληρά για να αποκρύψουν τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής, οι δύο ανακρίτριες σεβόμενες τον προπάτορα του ΚΚΕ εσ., Τσαουσέσκου, δεν έχουν τέτοιες ανησυχίες, ώστε να αποκρύψουν τις απολυταρχικές ιδεολογικές τους καταβολές.
Ομολογούν ευθαρσώς την εφαρμογή της συλλογικής ευθύνης και επιχειρούν να σπείρουν τον ερυθρό τρόμο. Σε αντίθεση με τους δημοσιογραφίσκους που λειτουργούν ως εγκληματική οργάνωση με σκοπό την κατάλυση του πολιτεύματος, καλυμμένοι κάτω από τον μανδύα δημοκρατικής πληροφόρησης, οι ανακρίτριες δρουν απροκάλυπτα και φανερά.
Ας δούμε ένα μικρό απόσπασμα από το έγγραφο - ντροπή για την δημοκρατία που απέστειλαν μέσω του Αρείου Πάγου στην Βουλή, προκειμένου να γίνει η άρση ασυλίας των υπολοίπων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή: «Μέλος της οργάνωσης αυτής είναι εκείνος, που υποτάσσει την βούληση του στη βούληση αυτής, χωρίς να είναι αναγκαία και η προσωπική συμμετοχή του στις κατ' ιδίαν πράξεις της οργάνωσης. Η ένταξη του μέλους εκδηλώνεται με την ενεργητική συμμετοχή του στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητες της εγκληματικής ομάδας, με την αποδοχή των σκοπών της, ενώ μπορεί να εκδηλώνεται με τη συμμετοχή σε στρατιωτική εκπαίδευση, εορταστικές συναθροίσεις, σε ομιλίες κλπ., με τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων, με την προπαγάνδα υπέρ της οργάνωσης, με τη χρηματοδότηση ή με άλλες παροχές προς αυτή, με την προσέλκυση νέων μελών ή με άλλου είδους στήριξη της οργάνωσης».
Αν αφήσει κανείς στην άκρη τις ανοησίες του Ψαρρά, φτάνει και στο ζουμί της εφαρμογής της συλλογικής ευθύνης και της πολιτικής δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αρκεί κάποιος να διακηρύττει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για να θεωρηθεί ένοχος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Δεν απαιτείται η διάπραξη αξιόποινων πράξεων, αφού αυτό είναι μία εκ των εκδηλώσεων του «μέλους εγκληματικής οργάνωσης», ενώ άλλες εκδηλώσεις της «παραβατικότητας» ενός ανθρώπου είναι η συμμετοχή σε ομιλίες, συγκεντρώσεις και πορείες. Αρκεί η απλή αποδοχή της αναγκαιότητας για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη για να κριθεί κάποιος ΕΝΟΧΟΣ από τις ανακρίτριες.
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη απόδειξη του γεγονότος ότι η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτική και δεύτερον απόρροια του τρόμου της κλεπτοκρατίας. Τα λαμόγια και οι κλέφτες αντιλήφθησαν ότι κάποιοι θα τους αφαιρέσουν το «ελεύθερο» να κλέβουν τον Ελληνικό Λαό και εφήρμοσαν τις τακτικές του... Τσαουσέσκου για να αποσοβήσουν αυτό το ενδεχόμενο. Αν νομίζουν ότι με αυτό το αίσχος θα κάνουν τους Έλληνες Εθνικιστές να δειλιάσουν είναι γελασμένοι!
Ως επίλογο ας αφιερώσουμε έναν - δύο στίχους από τον  Ρίτσο που το συγκεκριμένο έγγραφο κατέστησαν επίκαιρους: 
"Όχι, δεν είναι αλήθεια... Δεν είναι αλήθεια... Σταματήστε λοιπόν τις καμπάνες... Σταματήστε τις!
Ο Ιωσήφ Στάλιν δεν πέθανε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: