ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη δεκάδες ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις σε sites, blogs και κοινωνικά δίκτυα για την πρόθεση ψήφου στον Δήμο της Αθήνας.

O Lykavitos.gr ξεκινά από σήμερα μια διαφορετική δημοσκόπηση, που την θεωρεί  πιο σημαντική από την πρόθεση ψήφου.
dimo
Γι αυτό και σας ζητάμε να επιλέξετε ποιο κατά την γνώμη σας θα είναι το «δίδυμο» των υποψηφίων που θα περάσει στον δεύτερο γύρο για τον Δήμο Αθηναίων.

Πρόκειται επί της ουσίας για την «παράσταση νίκης» στην Αθήνα, αφού η σύνθεση του «διδύμου» της Β΄Κυριακής νομίζουμε πως θα κρίνει και το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως σε όλες τις δημοσκοπήσεις του Lykavitos.gr , θα υπάρχει η δυνατότητα ψήφου ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (μοναδική ip address) προσπαθώντας να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την «καθαρότητα» της ψηφοφορίας.

Επίσης σε αυτή την ψηφοφορία, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε έως τρία «δίδυμα» υποψηφίων, μια και μοναδική φορά όμως.

Τέλος επιλέξαμε τους (10) πιθανούς συνδυασμούς «διδύμων» ανάμεσα σε Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο, Σακελλαρίδη, Κακλαμάνη και Κασιδιάρη γιατί οι άλλοι τρεις υποψήφιοι, λογικά δεν θα βρίσκονται στον δεύτερο γύρο.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 26-2-2014 στις 18.00 το απόγευμα.Ποιο θα είναι το «δίδυμο» της Β΄Κυριακής στην Αθήνα;

Σακελλαρίδης – Κασιδιάρης (38%)
Καμίνης – Σπηλιωτόπουλος (22%)
Καμίνης – Κασιδιάρης (13%)
Καμίνης – Σακελλαρίδης (13%)
Κακλαμάνης - Κασιδιάρης (9%)
Σπηλιωτόπουλος - Σακελλαρίδης (8%)
Σακελλαρίδης – Κακλαμάνης (7%)
Σπηλιωτόπουλος – Κασιδιάρης (7%)
Καμίνης – Κακλαμάνης (7%)
Σπηλιωτόπουλος – Κακλαμάνης (1%)
*Μπορείτε να επιλέξετε έως τρεις συνδυασμούς

@Επειδή ο κάθε επισκέπτης του site μπορεί να ψηφίσει έως τρεις επιλογές, το άθροισμα των ποσοστών υπερβαίνει όπως είναι λογικό το 100%.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: