ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Άδωνις ψάχνει να βρει χώρα μέσω της ΤΡΟΙΚΑ με το διαβατήριο στο χέρι


Του Κώστα Βουκελάτου

Διαβάζω σήμερα στον τύπο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης διασκέδασε την ΤΡΟΙΚΑ σε βάρος του ελληνικού λαού και πάλι.


Δεν πρόκειται να βάλει μυαλό γιατί ενώ όλοι οι έλληνες είναι αγανακτισμένοι με την ΤΡΟΙΚΑ και τις συνεχόμενες απαιτήσεις της, ο Άδωνις Γεωργιάδης την υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο.

Παρόλο το αρνητικό κλίμα της κυβέρνησης για τις υπερβολικές απαιτήσεις που τολμά να έχει η ΤΡΟΙΚΑ που οδηγούν στην ολική καταστροφή των ελλήνων, ο Άδωνις θεώρησε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να γλύψει ώστε να έχει χώρα για να εξαφανιστεί στα δύσκολα.

Με ένα πλατύ χαμόγελο όπως διαβάζω στον σημερινό τύπο υποδέχτηκε στο υπουργείο ανάπτυξης την ΤΡΟΙΚΑ ο Άδωνις και η χαρά του δεν κρυβότανε γιατί την περίμενε αυτή την συνάντηση.

Χαρούμενος για την κατάντια της Ελλάδας και των ελλήνων ένας υπουργός της κυβέρνησης χτενισμένος με κόκκινη γραβάτα και ένα χαμόγελο του προσπαθούσε να δείξει και δόντια όπως οι stars υποδέχτηκε την ΤΡΟΙΚΑ.

Εκτός του ύφους και της προσωπικής του περιποίησης αυτό που είπε σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» άφησε σε δεύτερη μοίρα την άψογη εμφάνιση του για να αφήσει άφωνους τους ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ, είπε:
«Τι κάνετε ρε παιδιά; Πώς είστε; Χαθήκατε; Δηλαδή χαθήκαμε, μας λείψατε πολύ, αλήθεια σας λέω, έχουμε ένα σας δούμε καιρό».

Ότι έλεγε το μετέφραζε κάποιος στους απαράδεκτους της ΤΡΟΙΚΑ και αυτοί γέλαγαν με τα όσα έλεγε ο Άδωνις!

Και αναρωτιόντουσαν εάν αυτός μετά από τέτοιο ξέσκισμα της χώρα τους και του ελληνικού λαού έχει σώας τα φρένας για να έχει τόση χαρά με την εμφάνιση μας;

Μήπως ανοίγει μια πόρτα ο Άδωνις στην περίπτωση που αποφασίζει να πει το ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ;;; κοινώς ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ, ΦΥΓΕΙ;;;;;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: