ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ...ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω απο την Ελλάδα - το φάντασμα των Ελλήνων πατριωτών, το φάντασμα της Χρυσής Αυγής. Όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος της βίας, της λαμογιάς του μίσους κατά της Ελλάδας που επεβλήθηκε στην πατρίδα μας  για 40 χρόνια τρέμουν. Έχουν συνασπισθεί σε μία ανιερη συμμαχία έναντίον των Ελλήνων πατριωτών μεροκαματιάρηδες πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι ομοτράπεζοι και κοινωνικοί φίλοι του Χριστοφοράκου, αδέξιοι συνοικιακοί Λένιν, πατσαβούρες των βορείων προαστίω, πολιτικατζήδες χωρίς πιστεύω και πατρίδα, η αριστερόστροφη σάχλα και προοδευτικοί της πλάκας. Οι δημόσιες προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις τους έχουν “ανησυχήσει”. Οι μυστικές δημοσκοπήσεις, που κρατούν σαν “εφτασφράγιστο μυστικό”  στα κομματικά τους γραφεία, δείχνουν διψήφιο ποσοστό στην πατριωτική Χρυσή Αυγή τους έχουν κάνει να χάσουν τον ύπνο τους.

Οι αποβλακωμένοι καταναλωτές που συγκροτούσαν τις εξαχρειωμένες δημοκρατικές ψηφομάζες οι οποίες δια της ψήφου τους διαιώνιζαν την Ελλαδική κομματική φαυλοκρατία και χαρακτηρίζονταν απο βαθύ παρατεταμένο και ανεπίγνωτο λήθαργο, απρονησία και ακραία αυτοκαταστροφική ιδιοτέλεια ξύπνησαν. Κατάλαβαν, επι τέλους ότι υπεύθυνοι αυτής της κρίσης, κρίσης οικονομικής, πολιτικής,  κρίσης αξιών  είναι οι αποτυχημένοι πολιτικοί των ελληνικών κυβερνήσεων απο το 1974 και μετά. Από το 1974 και για 40 χρόνια οι 'Ελληνες υπέστησαν μια συλλογική λοβοτομή. Η αριστερόστροφη σάχλα, η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα, οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις με την ανοχή της ΝΔ (Νυχτωμένης Διαχρονικά) επέβαλλαν στους Έλληνες με την βία και το αίμα την πλέον στυγνή δικτατορία. Μεταμορφώσαν το ιστορικό έθνος μας με την συνέχεια αίματος σε κεραμιδόγατα, σε μία μάζα ανεγκέφαλων καταναλωτών που κοινωνούσαν με ουίσκι και νερό. Τρώγαν τα αποφάγια απο το μεγάλο φαγοπότι και  ήσυχοι ασυνείδητοι και ευτυχισμένοι γυρνάγαν απο την άλλη μεριά και το ρίχναν στον ύπνο κουρασμένοι απο το σκυλάδικο.

Αυτό πήρε τέλος. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να δώσει φωνή στον "λαουτζίκο", στους ταλαιπωρημένους Έλληνες που βλέπουν το Εθνος τους να χάνεται.. Οι μηχανορράφοι της πολιτικής και οι συνέταιροι των ΜΜΕ(ξαπάτησης)  που έχουν μεταμορφώσει τις εφημερίδες και τα τηλεοπτικά κανάλια σε μηχανές παραπληροφόρησης,Τρέμουν. Οι Ελληνες δεν εμπιστεύονται κανέναν απο δαύτους. Οι έμποροι των παλαιών DVD, CD και λαχείων θα μας επιβάλλουν μαθήματα ηθικής και δεοντολογίας; Οι ιδανικοί συνεταιροι των ξένων παραγόντων που εποφθαλμιούν τους πόρους μας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο και ορυκτό πλούτο και απειλούν την εθνική μας ύπαρξη, οι υποτακτικοί χατζηαβάτηδες του αμερικανοσιωνισμού θα μας διδάξουν τι είναι καλο για μας; Ας γελάσουμε!

Η Χρυσή Αυγή βάζει τέλος στο ψέμα στη καλοστημένη και συντονισμένη μεγαλο-συνωμοσία εξανδραποδισμού των Ελλήνων. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι ψήφος αγώνα....ψήφος αξίας,..ψήφος πατριωτική...ψήφος για την Ελλάδα....
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: