ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί (ΦΩΤΟ)


"Πηγαδάκι" του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη με τους Παναγιώτη Λαφαζάνη και Πάνο Σκουρλέτη - ΦΩΤΟ EUROKINISSI                                                     

Ηχηρές παρουσίες συνδικαλιστών του "παλιού ΠΑΣΟΚ" όπως ο Νίκος Φωτόπουλος, ο Θέμης Μπαλασόπουλος και ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης αλλά και μια ακόμη πιο ηχηρή απουσία, αυτή τη Μανώλη Γλέζου, έκλεψαν τις εντυπώσεις την πρώτη μέρα του συνεδρίουτου ΣΥΡΙΖΑ.




 Τοσυνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την αυλαία του και στο κλειστό του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο βρέθηκε σχεδόν όλο το... παλιό ΠΑΣΟΚ.

Στο συνέδριο μέσα από το οποίο θα γίνει ενιαίο κόμμα φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να κάνει άνοιγμα στον κεντροαριστερο χώρο. Σε αυτό που λέγεται... παλιό ΠΑΣΟΚ.

Πολλά στελέχη αυτού του "παλιού ΠΑΣΟΚ" ήταν το απόγευμα της Τετάρτης στις πρώτες θέσεις του Συνεδρίου κι άκουσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απευθύνει κάλεσμα προς κάθε ψηφοφόρο. «Στο δημοκρατικό προσκλητήριο της μαχόμενης Αριστεράς έχουν όλοι και όλες την ισότιμη θέση που τους αναλογεί», είπε.

Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος. 

Είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε... - ΦΩΤΟ EUROKINISSIΕίμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...

Παρουσίες ηχηρές, αν μη τι άλλο. 
Εκείνο που ίσως να έχει μεγαλύτερη σημασία ήταν η μια και μοναδική απουσία: αυτή του Μανώλη Γλέζου. Ενός ιστορικού (όχι μόνο για την Αριστερά) προσώπου. 

Ο κ. Γλέζος δεν έκρυψε ποτέ την αντίθεσή του με την κατάργηση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε.

"Είναι και ο Νίκος εδώ!" - ΦΩΤΟ EUROKINISSI"Είναι και ο Νίκος εδώ!" 

Βαγγέλης Μεϊμαράκης - Νίκος Κωνσταντόπουλος - ΦΩΤΟ EUROKINISSIΒαγγέλης Μεϊμαράκης - Νίκος Κωνσταντόπουλος 

Κατάμεστο το κλειστό του Τακ Κβο Ντο - Το συνέδριο άλλωστε είναι ιστορικό, αφού αυτοδιαλύθηκε ο Συνασπισμός και γεννιέται ο ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ EUROKINISSIΚατάμεστο το κλειστό του Τακ Κβο Ντο - Το συνέδριο άλλωστε είναι ιστορικό, αφού αυτοδιαλύθηκε ο Συνασπισμός και γεννιέται ο ΣΥΡΙΖΑ. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: