ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

100% ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ...!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΤΟΧΟΥ": ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΠΡΙΛΕΣ...!!!
Από τον "Στόχο" της περασμένης εβδομάδας...

Και τώρα θα σας αποδείξω πως η «Κόκκινη Χούντα» στην Ελλάδα κρύβει συστηματικά την ουσία των ειδήσεων... Με αφορμή τις Εκλογές της Κυριακής στην Βενεζουέλα φάγαμε στην μάπα δεκάδες άρθρα στον Τύπο και ρεπορτάζ στην Τηλεόραση για τους δύο πρωταγωνιστές: Τον νικητή των Εκλογών και διάδοχο του Τσάβες, Νικολάς Μαδούρο, και τον πάμπλουτο αρχηγό της Αντιπολιτεύσεως Ερρίκο Καπρίλες. Ούτε ένα Ελληνικό ΜΜΕ δεν μας είπε ότι και οι δύο υποψήφιοι για την Προεδρία της Βενεζουέλας είναι Εβραίοι, πράγμα για το οποίο βοούν όλα τα Διεθνή Μέσα Ενημερώσεως.

Στο Ισραήλ είχαν να το λένε για την δύναμη του Ιουδαϊσμού: Κατάφεραν να βγάλουν Εβραίο Πρόεδρο ακόμη και στην Βενεζουέλα, λίγες μόλις εβδομάδες από τον περίεργο (;) θάνατο του κάργα Αντισημίτη Ούγκο Τσάβες!.. Για όποιον νομίζει ότι παραφρόνησα, ας ρίξει μια ματιά στην έγκυρη Wikipedia: Ο Νικολάς Μαδούρο (Wikipedia.org/Nicol Maduro)είναι μέν Ρωμαιοκαθολικός, αλλά Σεφαραδίτης Εβραίος από τον συνδικαλιστή πατέρα του(Maduro was raised as a Roman Catholic, and his paternal family ancestry is of Sephardic Jewish origin.[8][9][10][11][12] )

Ο Ερρίκος Καπρίλες (Wikipedia.org/wiki/Henrique_Capriles_Radonski)είναι 100% Εβραίος και από τους δύο γονείς του: Ο μέν πάμπλουτος μπαμπάς του είναι Σεφαραδίτης Εβραίος από το Κουρακάο, το δε σόϊ της μαμάς του Ασκενάζυ Εβραίοι πρόσφυγες από την Πολωνία και την Ρωσία (Capriles' paternal grandfather, Dr. Armando Capriles-Myerston, was of Sephardi Jewishdescent,)!.. Κι αυτήν την απλή αλήθεια για την Εβραϊκή καταγωγή και των δύο υποψηφίων Προέδρων της Βενεζουέλας για την οποία βοά ολόκληρος ο Πλανήτης, μάς την αποκρύπτουν εδώ στην Ελλάδα οι Αριστεροί δημοσιογράφοι της «Κόκκινης Χούντας» για να μην ανεβάσει κι άλλο τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή!..ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: