ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΕΙΡΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΛΕΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

«Ο Μιχαλολιάκος θα πρέπει να διαλέξει αν θέλει να έχει συμμορία ή κόμμα...», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω της χθεσινής του εκπομπής του στο Kontra Channel.

Αναφερόμενος στο χθεσινό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στη Βουλή με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Γεωργιάδης, είπε: «Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν έτοιμος να χειροδικήσει. Όποιος όμως απλώσει το χέρι του θα τον κλείσω φυλακή...».

«Εύχομαι αυτή η χώρα να μην πέσει στα χέρια αυτών των εθνικοσοσιαλιστών... Η λύση δεν είναι η Χρυσή Αυγή... Εύχομαι ποτέ η πατρίδα μου να μην πέσει στα χέρια αυτώνη των ανθρώπων...» τόνισε -μεταξύ άλλων- ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για «αχαρακτήριστη και απαράδεκτη» συμπεριφορά από μέρους του κ. Κασιδιάρη, σημειώνοντας ότι «απειλούσε με ύβρεις και παρ' ολίγον δεν φτάσαμε στη χειροδικία».

«Με λάθος άνθρωπο μπλέξατε», είπε ο κ. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενώ πρόσθεσε ότι «αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ τους εθνικοσοσιαλιστές, κάνουν μεγάλο λάθος».ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: