ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Χ.ΠΑΠΠΑΣ:"Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε πόλεμο με την Αλβανία! "

- Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε πόλεμο με την Αλβανία! 

«Το πλιάτσικο είναι η τέχνη των Αλβανών», αυτή είναι μια από τις πικάντικες δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη για αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς. Η Aftonomi.gr δημοσιεύει ένα από τα διαφημιστικά σποτάκια της πολυσυζητημένης συνέντευξης που έχει ήδη προκαλέσει σάλος στην Αλβανία.

«Το πλιάτσικο είναι η τέχνη των Αλβανών. Ήρθαν με μια διάθεση ληστρική, με βιασμούς με δολοφονίες, με κλεψιές. Ήρθαν και αντί να φιλήσουν το χέρι που τους έδινε ψωμί το δάγκωσαν! Ήρθαν λοιπόν αυτοί οι πληθυσμοί, όπου το 50% των εγκληματιών στις ελληνικές φυλακές είναι Αλβανοί. Έχουνε φτιάξει αλβανική μαφία στην Ελλάδα, ζουν και βασιλεύουν, κάνουν ότι θέλουν. Έχουν βρει μια Ελλάδα δυστυχώς ξέφραγο αμπέλι όπου δεν λειτουργεί η αστυνομία όπως θα έπρεπε να λειτουργεί, δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες, δεν λειτουργεί ο στρατός. Και έχουν το θράσος μέσα στην Ελλάδα να εκφράζουν απόψεις και να μιλάνε σε σταδία κλπ. περί Μεγάλης Αλβανίας. Είναι βαθιά γελασμένοι. Και αν η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε πόλεμο με την Αλβανία, βρίσκεται η Χρυσή Αυγή σε πόλεμο με την Αλβανία!» αναφέρει μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του στο αλβανικό κανάλι ο κ. Παππάς. 
Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο αλβανός δημοσιογράφος, Artur Zheji, παρακολουθεί όλη την ώρα άναυδος και αποσβολωμένος τις δηλώσεις του κ. Παππά. Μάλλον η αλήθεια είναι πικρή για τον αλβανό δημοσιογράφο, δεν του φταίει κανείς όμως, μόνος του τον προκάλεσε...
 ΠΗΓΗ
Χρήστος Παππάς: «Το πλιάτσικο είναι η τέχνη των Αλβανών» from aftonomigr on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: