ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ν.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ:"ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ '74"

                                    «Οι ασυλίες και τα τοιαύτα επιβάλλεται να καταργηθούν»

Πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία όλοι οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Οικονομικών από το ’74 που έχουν διαχειριστεί δημόσιο χρήμα και έχουν κάνει ατασθαλίες...


«Ζούμε σε απόλυτη δικτατορία. Από τη στιγμή που πληρώνουμε κρατικούς λειτουργούς κι αυτοί μας κλέβουν, τότε τι περιμένετε; 

Στους λειτουργούς συμπεριλαμβάνω και τις "επίλεκτες" ομάδες των υποτιθέμενων αστυνομικών, οι οποίοι είναι μπράβοι της εξουσίας και καταστέλλουν οποιαδήποτε διαδήλωση του λαού ρίχνοντας δακρυγόνα» δηλώνει ο Νότης Σφακιανάκης στην εφημερίδα Espresso και συμπληρώνει «Οι ασυλίες και τα τοιαύτα επιβάλλεται να καταργηθούν.

Είναι δυνατόν να έχει ασυλία ο "ο υπάλληλος" μας βουλευτής και να μην έχει ο εργοδότης;

Αν η δικαιοσύνη αποφανθεί ισόβια δεσμά για κάποιους, τότε να εκτίσουν την ποινή τους ισόβια κι όχι δεκαπέντε χρόνια. Μόνο ο Παπαδόπουλος και ο Ντερτιλής έμειναν ισόβια».

Στην ερώτηση αν είναι υπέρμαχος της δικτατορίας, απαντά: «Τότε αυτά που έκαναν οι προαναφερθέντες ήταν τα πρέποντα και γι’αυτό είχε μπει μια τάξη στη φαυλότητα του παρελθόντος. Μετά τη δικτατορία ξανάρχισε χειρότερος φαύλος κύκλος.

Αν έρθουμε στο σήμερα συμφωνώ με κάποιους ανθρώπους και τις θέσεις τους ανεξάρτητα αν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τη Χρυσή Αυγή ή τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μιλάω πάντα υπέρ του δικαίου, απ’ όπου κι αν προέρχεται».

Ερωτηθείς για το αν έχουν αλλοιώσει την Ελλάδα οι λαθρομετανάστες, δηλώνει: «Στο μέγιστο βαθμό. Αν ερχόταν νόμιμα συγκεκριμένος αριθμός αλλοδαπών, τότε δεν θα υπήρχε αυτό το μπαστάρδεμα.

Ο ανεξέλεγκτος αριθμός έλυσε τη σφικτή γροθιά των ηθών, των αξιών, του πολιτισμού που είχε μέχρι τότε η ελληνική κοινωνία».

Σε ό,τι αφορά το χαράτσι της ΔΕΗ δηλώνει ότι δεν το πληρώνει αφού δεν το οφείλει.
«Δεν πληρώνω κάτι που δεν οφείλω. Εδώ δικαιώνομαι ακόμα μια φορά, αφού πριν από λίγες μέρες κρίθηκε αντισυνταγματικό το μέτρο.

Και τώρα που θα πάει στην εφορία, πάλι αντισυνταγματικό θα κριθεί γιατί απαγορεύεται η διπλή φορολόγηση».

Στην ερώτηση αν έχει δοκιμάσει ποτέ μαριχουάνα ο Νότης Σφακιανάκης απαντά καταφατικά: «Στην εφηβεία που δούλευα νύχτα κάπνιζα τσιγάρο. Και ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσω κάποιες ουσίες. Έτσι λοιπόν το δοκίμασα, δεν μου άρεσε, το σταμάτησα».

Όσο για το αν αφιερώνει χρόνο για να γυμνάζει το σώμα του, ο Ν. Σφακιανάκης δηλώνει ότι γυμνάζει μόνο το… μυαλό του.

«Γυμνάζω μόνο το μυαλό μου. Το αλκοόλ δεν μου αρέσει. Πίνω μόνο ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί. Δεν γυμνάζω τη φωνή μου παρά μόνο στο κέντρο και στο στούντιο.

Στο καμαρίνι πριν βγω θα πιω ένα ρόφημα», καταλήγει ο κ. Σφακιανάκης.                                             ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: