ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΥMΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΟΥΤΕ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ"!

adonis

ΕΤΣΙ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ! ΕΝΩ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΗΝ...ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ! 

Με κατηγορηματική διάψευση δυόμισι γραμμών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, χωρίς να παρακολουθήσει την συνέντευξη της οργάνωσης END, χωρίς να συναντηθεί με κανέναν από τους εκπροσώπους της ούτε με τον Πρόεδρό της κ. Λαμπράκη (λαμπρό επιστήμονα), απεφάνθη, ότι δεν υπάρχουν ομογενείς με 600 δις δολάρια που θα αγοράσουν το ελληνικό χρέος. Πριν λίγο με ανακοίνωση του τονίζει τα εξής:
"Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού ήρθα σ´επαφή με όλες τις κεφαλές της Ομογένειας και των ΗΠΑ και του Καναδά για την οργάνωση END και την δήθεν αποπληρωμή του χρέους. Διασταύρωσα αυτό που φαινόταν, ανύπαρκτη οργάνωση πού ουδείς γνωρίζει και φυσικά χωρίς καθόλου χρηματα. Να απομονώσουμε όσους παίζουν με τον πόνο μας"! 
Αυτοί είναι οι Έλληνες πολιτικοί-τσακάλια. Ρε μεγάλε, πότε πρόλαβες και έκανες τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση; Η οργάνωση END ήταν προχθές στο PRESIDENT όπου έδωσε συνέντευξη τύπου. Εκεί ήταν ομογενείς από την Αμερική και ο Πρόεδρος κ. Λαμπράκης. Εσύ πού ήσουν; Ποδόσφαιρο έβλεπες; Και μετά συνέταξες δήλωση ότι δεν υπάρχει οργάνωση ομογενών ούτε λεφτά; Δεν διώχνεις με τέτοια ευκολία και τους τροϊκανούς από 'δω;
Άει σιχτίρ, πες τους... Μπορείς, έχεις τα κότσια;                                                                                      ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: