ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: "ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ"

lamprakis
 Κοφτή-κάθετη δήλωση του κ. Λαμπράκη Προέδρου της E.N.D. (End National Debt), των Ομογενών που εξαγοράζουν το δημόσιο χρέος της χώρας.
Η δήλωση έγινε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπάδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ, σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου: "Σε τρία λεπτά μπορούμε να τα εκταμιεύσουμε και να τα δώσουμε τα χρήματα", είπε ο κ. Λαμπράκης. Για μια ακόμη φορά ο καθηγητής χειρουργικής εμφανίστηκε βέβαιος.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Σαμαράς γιατί δεν παίρνει άμεση πρωτοβουλία να συναντηθεί με τους ανθρώπους της E.N.D.; Όπως μαθαίνουμε αύριο-μεθαύριο επιστρέφουν στην Αμερική.
Κύριε Σαμαρά ακούς; Μόνον με την τρόϊκα έχεις χρόνο να ααχολείσαι; Με τους Έλληνες που θέλουν να βοηθήσουν και λένε ότι έχουν άμεσα τη δυνατότητα να ξεχρεώσουν το χρέος μας, δεν διαθέτεις 1 ώρα χρόνο να συναντηθείς;                                                                                                                    ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: