ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΟΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK


Αποθεώνουν τον Κασιδιάρη οι χρήστες του Facebook

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ
Το χαστούκι του Η. Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο απο τους εκατοντάδες χρήστες του Facebook.. Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο.. Πολλοί είναι εκείνοι που αποθεώνουν τον....




βουλευτή της Χρυσής Αυγής για αυτή του την πράξη μέσα στον προσωπικό του λογαριασμό.. Δείτε μερικά σχόλια



facebookr
facebookr1
facebookr2

1 σχόλιο:

maximos είπε...

ΚΚΕ ΕΚΑΛΗΣΠέμπτη 7 Ιουνίου 2012, 14:53
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας σήμερα το βράδι στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί επίσημη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Εκάλης για τη βιαιότητα που δέχτηκε η συντρόφισσα Εκαλιώτισα κυρία κυρία Κανέλη.
Καλούνται να προσέλθουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι με ανάλογη ενδυμασία λόγω της περιοχής(κουστούμι, γραβάτα...).
Θα υπάρξει και λαϊκός μπουφές με αστακό και σολωμό.
Θα ακουστούν συνθήματα όπως "Η Εκάλη ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζουν χαστούκια πολλά", αλλά και "KουKουEεε το κόμμα σου ζαβέ".
Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες θα παρακολουθήσουν επίσης το Karate Kid 1 και 2 με την ευγενική χορηγεία της Χρυσής Αυγής.
Στο τέλος θα παιχτεί και ένα μίνι μονόπρακτο από το δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη με τίτλο "Το παρατεταμένο ΟΧΙ του Γιώργου στα χαστούκια της Λιάνας".
Η αριστερή συντρόφισσα Δούρου θα απαγγείλει το λαϊκό άσμα "Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ".
Είσοδος μόνο 100 ευρώ.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τα νοσοκομειακά έξοδα(ράμματα, πλαστική χειρουργική...) της εκπροσώπου του λαού κυρίας Κανέλη και για το στεγνοκαθαριστήριο της μαχητικής συντρόφισσας κυρίας Δούρου.
Στο τέλος θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο το βρεγμένο μπλουζάκι της κυρίας Δούρου, το οποίο θα παραλάβετε μετά την περιφορά του επί βδομάδας στη μαρτυρική Μακρόνησο.
Παρακαλείστε όπως το διαδώσετε ευρέως!