ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ



The bond holder
Τα τελευταία δυο χρόνια οι «φίλοι μας ετοιμάζουν τις υποδομές που θα στηρίξουν το ευρώ όταν η Ελλάδα δήλωση στάση πληρωμών». Κερδίζουν χρόνο παίζοντας το παιχνίδι της αναδιάρθρωσης . Η αγορές δεν τσιμπάνε. Τα σπρεντ πάνω από 3000- δηλαδή η αγορά θα αγόραζε ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου μόνο αν το επιτόκιο ήταν +30% . Συγχρόνως ταπεινώνουν ένα περήφανο λαό.

Είμαστε μπροστά σε Οικονομικό εκτελεστικό απόσπασμα. Δεν υπάρχει τρόπος να αποδράσεις. Όλα έχουν τελειώσει. Μην ακούτε σειρήνες που είναι ύπουλες.

Πως πεθαίνεις:

Με το κεφάλι ψηλά φωνάζοντας ζήτω η Ελλάδα και τους παίρνεις μαζί σου με την Οικονομική χειροβομβίδα που έχεις κρύψει στο πουκάμισο σου; η γίνεσαι δοσίλογος κάνοντας  τα χατίρια του κατακτητή έτσι ίσως να έχεις την εύκαιρα να ζήσεις και να έχεις και σ’ εσύ μια θεσούλα στην καινούργια τάξη;

Η επιλογή από κάποιους έχει γίνει. Στο χορό του Ζαλόγγου λένε κάποιοι όπως το απαιτεί η ιστορία μας.. αλλά όταν θα πέφτουνε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Και το ξέρουν.

Οι άλλοι που πρόδωσαν – αν έχουν λίγο συνείδηση – θα υποφέρουν όταν ο πάππους και η γιαγιά που τους έδωσαν την Πραγματική Ελευθερία με τον αγώνα τους μαζεύει σκουπίδια για να φάει.

Και αυτοί που δεν έχουν συνείδηση ας μείνουν με την μαυρίλα τους.                                         ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: