ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΘΗΡΙΩΔΙΑ! ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΒΡΕΦΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ!


Ο δράστης του φονικού, Νορντίν Αμράνι (Φωτογραφία από τη Daily Mail)5 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 123 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ εως αυτή την στιγμή ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΜ”Ε” ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ!!
Η Πακιστανική εφημερίδα “Karachi Post” συνέδεσε από την πρώτη στιγμή την επίθεση με δίκη ισλαμιστή που δολοφόνησε την αδερφή του για “λόγους τιμής” και η δίκη είχε ήδη αναβληθεί μετα την απειλή βόμβιστικής επίθεσης! Ο ισλαμοφασίστας “χτύπησε στην πλατεία όπου βρίσκεται το δικαστήριο, στοχεύοντας σε Χριστουγεννιάτικη αγορά γεμάτη οικογένειες “απίστων”!
ΕΛΕΕΙΝΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ. ΜΜ”Ε” ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΑΡΥΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ “ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ” ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!
Ο άθλιος (και γνώριμος μας) Βαν Ρομπάι, στο ίδιο μήκος κύματος.
Προσπάθησε να βιάσει γυναίκα π0υ αντιστάθηκε και την δολοφόνησε εν ψυχρώ πριν την ενέργεια. Όπως ακριβώς οι τρομοκράτες του Μπεσλάν “πιστοί μαχητές” που βίαζαν και γλένταγαν σε γυναικόπαιδα πριν τα δολοφονήσουν. Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα του.
article-2073578-0F299F3A00000578-767_634x388
Ρουκέτες, εκτοξευτές, χειροβομβίδες, Καλάσνικοφ και άλλα όπλα στο διαμέρισμα του.

Σε Χριστουγεννιάτικη αγορά η επίθεση. Σημάδευε μητέρες με βρέφη και δολοφονούσε εν ψυχρώ ο γενοκτόνος ισλαμοφασίστας.
Υποβάθμισαν το γεγονός τα ΜΜ”Ε”, μιλώντας για 1 νεκρό, ενώ ήδη έχουμε φτάσει στους 5 νεκρούς και 123 τραυματίες!
Όπλο τύπου FN, σαν αυτό που έχουν οι ειδικές δυνάμεις στην Ελλάδα χρησιμοποίησε ο τρομοκράτης δολοφόνος.
Δύο εικοσιτετράωρα πριν, άλλος ένας Ισλαμιστής είχε χτυπήσει στο Hollywood αθώους πολίτες, φωνάζοντας “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος” αλλά τα ΜΜ”Ε” απέκρυψαν πάλι το γεγονός!
Τα Αμερικανικα ΜΜ”Ε” δίνουν ελάχιστη κάλυψη στο γεγονός της Λιέγης, πράγμα που παρατηρεί η ίδια η Telegraph: 17.03 The attacks are getting remarkably little coverage in the US. The news channels are largely ignoring it in favour of the Penn State hearings, while the New York Times and Washington Post have only very small stories on their web frontpages.
Γιατί; Το εξηγήσαμε εδώ: Αποκάλυψη: Σκότωσαν τον “πεθαμένο”. Τώρα, οι ισλαμοφασίστες ξαναγίνονται “μαχητές της ελευθερίας”.

ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: