ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΟΠΑΠ: Πτώση 60% στο τζίρο των πρακτορείων τον Ιανουάριο


Πτώση τζίρου στο 60% παρουσιάζουν όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ τον Ιανουάριο του 2011 σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδίας Πρακτόρων, αποτέλεσμα της κρίσης, αλλά και καθυστέρησης στην υλοποίηση ενεργειών που θα ενίσχυαν τη δραστηριότητα της εταιρείας.

Η πτώση αυτή οφείλεται, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κ. Τοπτσίδη κυρίως στην οικονομική κρίση, αλλά και στην καθυστέρηση στην είσοδο των νέων παιχνιδιών και την ανανέωση των υπαρχόντων ώστε αυτά να γίνουν πιο ελκυστικά.
Η αύξηση των αποδόσεων στο στοίχημα και οι μεγαλύτερες επιστροφές στους παίκτες στα υπόλοιπα παιχνίδια, σύμφωνα με τον κ. Κ. Τοπτσίδη, θα μπορούσαν να τα κάνουν πιο ελκυστικά. «Όμως η διοίκηση του ΟΠΑΠ ενδιαφέρεται περισσότερο για την κερδοφορία παρά για το τζίρο της εταιρείας», καταλήγει ο κ. Τοπτσίδης.
Την ίδια στιγμή οι εξαγγελίες για έναρξη των αδειοδοτημένων παιχνιδιών του ΟΠΑΠ Bingo και Super 4, δεν υλοποιούνται, ενώ ακόμη δεν έχουν εγκριθεί από το υπουργείο τα νέα παιχνίδια στα self-service μηχανήματα που είχε αναγγείλει η διοίκηση από το Νοέμβριο. Πρόκειται για παιχνίδια άμεσης κλήρωσης που η Intralot έχει συμφωνήσει να αναπτύξει ή εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας από τρίτους προμηθευτές για να εγκαταστήσει, οργανώσει και λειτουργήσει από κοινού με την ΟΠΑΠ. Από αυτά, πέντε παιχνίδια θα είναι monitor games, και θα αφορούν, μεταξύ άλλων, κυνοδρομίες, ποδόσφαιρο, bowling και προκύπτουν από την τελευταία σύμβαση ΟΠΑΠ-Ιντραλότ. ΠΗΓΗ:www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: