ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2009
ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ. ΙΔΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ , ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ !!
ΤΟ ΨΕΜΑ :"Ο Βορίδης φεύγει από το ΛΑ.ΟΣ"
Προσχωρεί στη Ν.Δ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, εγκαταλείπει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και εντάσσεται στη Ν.Δ. Βορίδης και Σαμαράς γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις. Κολλεγιόπαις, ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, όπως και ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. Οι δύο άντρες μιλάνε σχεδόν καθημερινά και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Ο Βορίδης θα δηλώσει στην αρχή ανεξάρτητος. Με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, θα ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του, ενώ με δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος, Γ.Καρατζαφέρη, θα εκθέσει τους λόγους, που τον αναγκάζουν να πάρει, σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την απόφασή του.
Είναι όλα έτοιμα και εκτός απροόπτου, ο Βορίδης θα αποσκιρτήσει από το ΛΑϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, δηλώνοντας στην αρχή ανεξάρτητος, για να προσχωρήσει μετά στη Ν.Δ.
Αναρτήθηκε από No Name
***************************
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Μιλήσαμε προ ολίγου με τον κ. Βορίδη και μας υπαγόρευσε την εξής δήλωση οταν του θέσαμε υπ όψιν την σχετική ανάρτηση.
ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ:"Τα τελευταία 2 χρόνια, περίπου, ανα μήνα ή και συχνότερα, μαθαίνω οτι προσχωρώ στη Ν.Δ.
Υποθέτω οτι αυτό θα εξακολουθήσει να συμβαίνει και τους επόμενους μήνες και το επόμενο διάστημα.
Ας μην ονειροπολούν οι ψευδολόγοι της Ν.Δ., η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ υπο την εμπνευσμένη ηγεσία του Γ.Καρατζαφέρη, ήταν , είναι και θα είναι ΜΠΕΤΟΝ!!"
Αναρτήθηκε απο Σιδέρη Αργύρη Παρασκευή 4/12/09
Αναρτήθηκε από ARGYRIS SIDERIS στις 4.12.09

Δεν υπάρχουν σχόλια: