ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Είναι διεστραμμένοι… Γίνονται επικίνδυνα αδίστακτοι… Ο εισαγγελέας ή η κρεμάλα θα τους σταματήσει επιτέλους;

Ο ΟΑΕΕ, το ταμείο - ληστής, αυτό το διαρκές σκάνδαλο που δεν είναι φορέας ασφάλισης αλλά νταβατζής στην τσέπη των ελεύθερων επαγγελματιών, εμφανίζεται με έλλειμμα 530 εκατ. Ευρώ για το 2015. Αυτό είναι το «κέρδος» μετά από έξι χρόνια εξαντλητικών πολιτικών, έκτακτων εισφορών, και ατιμώρητων διαχειριστών που συνεχίζουν να ζουν και να βασιλεύουν ανενόχλητοι...


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι διεστραμμένοι της «δεύτερης φορά αριστεράς», που πλειοδότησαν έναντι όλων των προηγούμενων σε δουλοπρέπεια και μειοδοσία, προετοιμάζονται να επιβάλουν με το «έτσι θέλω» μια «ελάχιστη οικονομική εισφορά» σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα κυμαίνεται γύρω στα 100 ευρώ μηνιαίως και θα εισπράττεται μέσω των αποδείξεων, για να σταθεί στα πόδια της η άβυσσος που δεν έχει πάτο.

Αυτή η «εισφορά» θα είναι υποχρεωτική, ωστόσο, δεν θα είναι η μόνη που θα κληθούν να πληρώνουν οι ασφαλισμένοι  του ΟΑΕΕ, καθώς από τα όσα είπε ο κ. Πετρόπουλος, οι αντασφαλιστικές εισφορές θα συνδυαστούν πλέον με τα οικονομικά αποτελέσματα που εμφανίζουν στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Σε κάθε περίπτωση τα 100 ευρώ της ελάχιστης εισφοράς, θα είναι το ελάχιστο ποσό καταβολής, ακόμα και αν εμφανίζει μηδενικά κέρδη, λόγω ζημιών!

Από εκεί και πέρα, η καταβολή της υλοποίησης εισφοράς θα τον διασφαλίζει με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ θα είναι το βασικό κομμάτι πάνω στο οποίο θα στηριχθεί ο υπολογισμός της σύνταξης. Με τον τρόπο αυτό άλλοι θα πληρώνουν περισσότερα και άλλοι λιγότερα.

Γι ακόμη μια φορά το Σύνταγμα κουρελιάζεται, γιατί έτσι απαιτούν και επιβάλουν οι συμμορίες των εκβιαστών, και προθυμοποιούνται να υλοποιήσουν τα προσκυνημένα ανδρείκελα που...
μοστράρουν ως «εθνική κυβέρνηση της χώρας».

Μαζί με το Σύνταγμα κουρελιάζεται και η ισονομία των πολιτών, ενώ το ίδιο το κράτος, παραιτούμενο ουσιαστικά από το ρόλο του θεματοφύλακα της νομιμότητας και του πρώτιστου αρμόδιου για τη διασφάλιση του «περί δικαίου» αισθήματος στους πολίτες του, μετατρέπεται γι ακόμη μια φορά σε στυγνό και αδίστακτο δυνάστη, που νομοθετεί το ανεξέλεγκτο πλιάτσικο στην τσέπη των πολιτών, με νόμους και προβλέψεις που μπροστά τους ωχριά η ασυδοσία των πασάδων στην τουρκοκρατούμενη Ελλάδα.

Αυτό το έγκλημα δε μπορεί να συνεχιστεί… Αυτά τα μέτρα δε σώζουν πατρίδες, αλλά δολοφονούν τους πολίτες τους…

Αυτή η τρύπα σ αυτό τον εγκληματικό για τους ασφαλισμένους του οργανισμό, δεν έχει πάτο… Με όσο πιο δυσβάστακτες για τους πολίτες εισφορές την τροφοδοτείς, τόσο μεγαλώνει και μαζί της θεριεύει και η βουλιμία της να καταπιεί όλους εμάς που συνεχίζουμε να εναποθέτουμε το μέλλον μας σ αυτήν.

Η δικαιοσύνη της χώρας, δε μπορεί να συνεχίσει να παρατηρεί απαθής αυτή την πρωτοφανή επιδρομή που στοχοποιεί και οδηγεί στον αφανισμό τον ελεύθερο επαγγελματία…

Κάποιος πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτούς τους αδίστακτους διεστραμμένους που με πρόσχημα τη σωτηρία της χώρας δολοφονούν καθημερινά το λαό με ένα πογκρόμ γενικευμένης γενοκτονίας που έχουν εξαπολύσει.


Κι αν αυτός ο κάποιος δεν είναι ένας εισαγγελέας που να σέβεται στοιχειωδώς τον όρκο του και τον εαυτό του, τότε μόνο ο εξεγερμένος λαός με το σκοινί στα χέρια μπορεί να απαλλάξει τον τόπο μας από τους δουλόφρονες που τον κυβερνούν, αλλά και από τους «θεματοφύλακες» που τους προστατεύουν.

ΠΗΓΗ

Υ.Γ: ΦΩΤΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: