ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ"


George Frederick Watts - Ελπίδα [1886]

Από τη μία ως την άλλη άκρη της Ευρώπης, οι καθεστωτικές ελίτ τρώνε τώρα τα λυσσακά τους, για να πείσουνε το τηλεκατευθυνόμενο πόπολο, ότι όλοι και όλες εμείς, που αμφισβητούμε ουσιαστικά την τυραννία τους, δεν είμαστε άλλο από «φασίστες»
Νύχτα και μέρα τα παπαγαλάκια τους, φορτώνουν τα μυαλά του κοσμάκη με υπόγειες εικόνες και με ψυχοτεχνικά σχεδιασμένες φράσεις/ταμπέλες, για να στιγματίσουν το 1/3 των Ευρωπαίων πολιτών ως νοσταλγούς του Χίτλερ, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Γκαίμπελς, που τους δίδαξε να επαναλαμβάνουν το ίδιο ψέμα χίλιες φορές, οσοδήποτε παράλογο και αν «ακούγεται».
Αν δεν ήντουσαν τόσο επικίνδυνοι, θα ήσαν απλώς γελοίοι…  

Εμείς λοιπόν οι «φασίστες», ζητάμε πρώτα απ’ όλα, να επιστρέψει το ανθρώπινο ον εκεί που του αξίζει, στο μεταίχμιο Γης και Ουρανού, στο σύνορο μεταξύ θνητού και αθανάτου, στη μυστική και ανερμήνευτη συμφωνία μεταξύ του Είναι και του Υπάρχειν.
Αρνούμαστε τον προσδιορισμό μας, ως προϊόντα κάποιου «εποικοδομήματος» υλιστικής βάσης, ο οποίος απορρέει τόσο από τη μαρξιστική, όσο και από τη νεοφιλελεύθερη ερμηνεία του όντος, οι οποίες υποβιβάζουν τον άνθρωπο στο επίπεδο μιας στατιστικής/οικονομικής μονάδας, που υφίσταται μοναχά για να παράγει και να καταναλώνει.
Απαιτούμε να αυτοπροσδιοριζόμαστε μέσα από τις αρχαίες συλλογικές ταυτότητες της φυλής, του έθνους και της κοινής ιστορικής μοίρας, αλλά και της ατομικής βούλησης του καθενός, που ελεύθερα μας οδηγεί να επιλέξουμε τα μονοπάτια της Αυτογνωσίας και της Αυτονομίας μας.        

Εμείς, που στην καθυστερημένη γλώσσα σας μας αποδίδετε τον νεκρό πια χαρακτηρισμό του «φασίστα» [χαρακτηρισμό που έσβησε οριστικά μετά την αλληλοεξόντωση των δύο ολοκληρωτισμών του 20ου αιώνα] αναζητάμε μια κοινωνία δικαιοσύνης και πρόνοιας, που δεν θα εξοντώνει φυσικά, ηθικά και οικονομικά τα 2/3 των πολιτών αλλά ταυτόχρονα και δεν θα απαγορεύει την άνοδο στην αξιοκρατική ιεραρχία της κοινωνίας, των πιο ισχυρών πνευματικά, ψυχικά και σωματικά ανθρώπων, επιβάλλοντας εξαναγκαστικά ως μέτρον των πάντων τη δικτατορία της μετριότητας.

Εμείς, οι «φασίστες»  οραματιζόμαστε την μελλοντική αυτοκρατορία του Πολιτισμού, εντός της οποίας τα έθνη θα συνεισφέρουν αυτό που δύναται και αυτό που αρμόζει στο καθένα, χωρίς να σκύβουν το κεφάλι στα αφεντικά της οικουμένης, όπως συμβαίνει σήμερα με την αφανή παντοκρατορία της Γερμανίας και τα αμερικανοεβραϊκά συμφέροντα, που προβάλουν ως οι ουσιαστικοί ρυθμιστές της τύχης των Ευρωπαϊκών λαών.
Αρνούμαστε κατηγορηματικά την ασιατικής φύσεως δεσποτεία των τραπεζών, των χρηματοπιστωτικών ομίλων, των πάσης φύσεως λεσχών ισχύος, όπως οι τριλάτεραλ ή η μπίλντεμπεργκ και παλεύουμε με τον λόγο και με τις κλωτσιές, να ξωπετάξουμε τα ανθρωπάρια των καθεστωτικών ελιτ, που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη μετατροπή της Ευρώπης σε μια δυτική Ινδοκίνα.

Εμείς, τα «νεοναζιστικά μορφώματα», έχουμε κηρύξει τον πόλεμο κατά της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης, της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεποικισμού, που απειλεί να μετατρέψει τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε ισλαμικά προτεκτοράτα και να γυρίσει πίσω τον πολιτισμό του Ντοστογιέφσκυ, του Νίτσε, του Κίρκεγκααρντ και του Μικελάντζελο, στην σκοτεινή εποχή του λίθου.
Αντιμαχόμαστε μέχρι θανάτου, το σχέδιο των αφεντικών της οικουμένης, οι οποίοι ελέγχοντας το 100% των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, προσπαθούν να εφαρμόσουν το σχέδιο Goudenhove-Kallergi για την αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών από ράτσες αφροασιατών μιγάδων, που θα είναι πρόθυμοι, στην αθλιότητα τους, να εργάζονται για ένα πιάτο μακαρόνια, ξεφτιλίζοντας την αξία της εργασίας και τις εργασιακές κατακτήσεις, που πέτυχαν με αίμα και πόνο, οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι.
Ξεμπροστιάζουμε την αριστερά, που είναι πρώτη και καλύτερη στο να παίζει το παιχνίδι της διεθνούς  γραβατοπειρατείας, καταλαμβάνοντας καίριες θέσεις στα ευρωαμερικανοσιωνιστικά διευθυντήρια, ενώ την ίδια ώρα ρίχνει στάχτη στα μάτια των λαών, παραμυθιάζοντας τους τάχα μου για τα δικαιώματα των λαθροεισβολέων και ταυτόχρονα κλείνει μάτια και αυτιά στις  χιλιάδες αυτοκτονίες και στα αμέτρητα ανθρώπινα ερείπια, που τρέφονται πια από τα σκουπίδια των πόλεων.

Εμείς οι «φασίστες» φτύνουμε κατάμουτρα την κακοστημένη κωμωδία της καθεστωτικής ελίτ, που την αποκαλούν με περισσή θρασύτητα: «δημοκρατία» αλλά δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια επιχείρηση «ελέγχου του νου» σε μαζική κλίμακα.

Εμείς οι «φασίστες» αηδιάζουμε κυριολεκτικά με τα πνευματικά και αισθητικά ξεράσματα, τύπου πρεζοβίζιον, με τα οποία οι οικονομικοκαλλιτεχνικές ελίτ διαφθείρουν την αισθητική και την ηθική των Ευρωπαίων πολιτών και αντιτάσσουμε σ’ αυτό του σκουπιδαριό τη Μεγάλη Τέχνη, που τρέφεται από την εθνική παράδοση και ποτίζεται από τις πηγές του μέλλοντος μας.
Αρνούμαστε τη μεταμοντέρνα ισοπέδωση των πάντων και φρονούμε ότι ο Μότσαρτ αξίζει πολύ περισσότερο από τα καψουροτράγουδα, ότι ο Νίτσε είναι κατά πολύ υπέρτερος από  τις μπουρδολογίες των λαϊκών φυλλάδων, ότι η Ευκλείδειος γεωμετρία οξύνει τον Νού και ότι η οροφή της Καπέλα Σιξτίνα αποτελεί παγκόσμια κληρονομιά, σε αντίθεση με το «μούσι» της κάθε τρελαμένης, που αποτελεί απλώς παγκόσμια γελοιοποίηση.

Εμείς οι «νεοναζήδες», σεβόμαστε τις σεξουαλικές επιλογές του οποιουδήποτε αλλά δεν ανεχόμαστε την οργανωμένη επιχείρηση ισοπέδωσης των φύλων, με τις διάφορες θλιβερές παράτες και την κατευθυνόμενη πουστολογία, όπου άνδρες και γυναίκες παρουσιάζονται σαν σεξουαλικοί καρνάβαλοι, προσβάλλοντας πρώτα απ’ όλα την ίδια την έννοια της ομοφυλοφιλίας.
Η ισοπέδωση των φύλων, δεν έχει τίποτα να κάμει με την ελευθερία της σεξουαλικής επιλογής αλλά στοχεύει στην εξαφάνιση της πιο αρχέγονης συλλογικής ταυτότητας, που όπως το έθνος, η πίστη και η φυλή, είναι αναγκαίο να σβηστούν από τη συλλογική συνείδηση των ευρωπαίων, ώστε να καταντήσουν απρόσωπες και εύπλαστες μάζες, στα επιτήδεια χέρια των ψυχομηχανικών της παγκοσμιοποίησης.

Εμείς, που στα καθυστερημένα μυαλά σας, τα κολλημένα στην ιστορικά τελειωμένη σύγκρουση φασισμού - κομμουνισμού  του 20ου αιώνα, έχουμε τοποθετηθεί στον ρόλο του «φασιστικού μπαμπούλα», θλιβόμαστε για την κατάντια της εργατικής τάξης, η οποία έφτασε πια να μην έχει ούτε καν δικαίωμα, στην αξιοπρέπεια της επιβίωσης.

Αντιπαλεύουμε αποφασιστικά τα μεροκάματα πείνας των 300 ευρώ και επιχειρούμε να εμπνεύσουμε τους ανέργους και τους περιστασιακά εργαζόμενους, για να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει.
Αξιοπρεπή ημερομίσθια, κοινωνική ασφάλιση, οκτάωρο και προστασία απέναντι στη βουλιμία του αφεντικού.
Δεν κολακεύουμε τους αλλοδαπούς λαθρέποικους, που μπαίνουν με το έτσι θέλω στη χώρα μας, για να καταξεφτιλίσουν την αξία της εργασίας και δεν χάβουμε την καραμέλα των αφεντικών, πως τάχα μου κι αυτοί είναι το ίδιο θύματα με μας κι ότι για όλα φταίει ο «καπιταλισμός», που όμως αυτοί ακριβώς τον συντηρούν και τον σκληραίνουν.
Όχι, δεν είμαστε ρατσιστές, ούτε πιστεύουμε ότι οι λαθρομετανάστες ανήκουν σε κάποιο κατώτερο είδος ανθρώπων, αντιθέτως σεβόμαστε τους αρχαίους πολιτισμούς, ειδικά κάποιων από αυτούς, που έχουν προσφέρει πολλά στην ανθρωπότητα.
Είμαστε όμως φυλετικά ρεαλιστές και υπερασπιζόμαστε τον Έλληνα, απέναντι σε μια καλά σχεδιασμένη λαθροεισβολή, που στο τέλος θα τον εξαφανίσει.
Βάνουμε πρώτα απ’ όλα, το τι συμφέρει τον ντόπιο εργάτη, τον ντόπιο μικροεπιχειρηματία, τον ντόπιο υπάλληλο και κατόπιν, και μόνον αν η χώρα μας έχει πραγματική ανάγκη αλλοδαπών  εργαζόμενων, τότε να τους ανοίξουμε την πόρτα, αλλά οργανωμένα και με σύνεση.
                 
Γιατί εμείς οι «φασίστες» σεβόμαστε τον άνθρωπο και δεν μας γουστάρει να βλέπουμε ζητιάνους στα φανάρια, ούτε εξαθλιωμένους σε υπόγεια διαμερίσματα, ούτε γυναικόπαιδα πνιγμένα από τους δουλέμπορους και τους πρεζέμπορους που τα «διακινούν» σαν να ήσαν ζώα.

Ούτε μας αρέσει να μοιράζουμε τροφή, φάρμακα και βοήθεια, μοναχά σε Έλληνες, αποκλείοντας άλλους πεινασμένους ανθρώπους αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι σε τούτην εδώ τη δύσμοιρη χώρα, αυτός που πραγματικά υποφέρει είναι ο νόμιμος κάτοχος της  κι ότι ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται, είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων.
Ξέρουμε πολύ καλά [και δεν κάνουμε το κορόιδο για να τσιμπάμε κρατικές επιχορηγήσεις, σαν τις διάφορες ΜΚΟ] ότι ο λαθρομετανάστης διαθέτει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε αντίθεση με τον Έλληνα, που τον πετάνε να ψοφήσει στον δρόμο και γι αυτό χορηγούμε φαρμακα μόνο στον πάσχοντα Έλληνα.
Ξέρουμε ότι ο λαθρέποικος, με το που θα πατήσει το πόδι του εδώ, θα βρει μυριάδες καλοθελητές να τον βοηθήσουν, οργανωμένους συντοπίτες του σε ΜΚΟ, βρώμικους δικηγόρους, ακόμα πιο βρώμικες πλούσιες «κυρίες» και των δύο φύλων κι ακόμα πιο βρωμερά κυκλώματα [κρατικοδίαιτα ή μη] που θα του εξασφαλίσουν δουλειά στο παραεμπόριο, στην πορνεία, στους δήμους, στην πρέζα ή στις ληστείες…
Γι αυτό κι εμείς οι «φασίστες» στηρίζουμε τον Έλληνα, που δεν βρίσκει βοήθεια από πουθενά.

Εμείς, που στη σάπια γλώσσα σας μας αποκαλείτε «φασίστες», θα είμαστε οι πρώτοι που θα σηκώσουμε όπλο για να υπερασπίσουμε την πατρίδα, από μια πιθανή εισβολή, σε αντίθεση με τη γενιά των κουραμπιέδων και των αντιρρησιών συνείδησης, που εξέθρεψε τόσα χρόνια η πολυπολιτισμική σας τύφλα.

Κι όταν συμβεί η στραβή και πλακώσουνε εδώ τίποτα «γκρίζοι λύκοι» σαν αυτούς που οι προδότες σας, τους κάμανε «συνιδιοκτήτες της γης μας», τότε να είσαστε σίγουροι [και σίγουρες] ότι δεν θα σας αρέσει καθόλου!
Δεν θα σας αρέσει καθόλου, που πολύ γρήγορα τα κορίτσια σας θα υποχρεώνονται να φοράνε φερετζέ, όταν θα εισέρχονται σε ζώνη «ελεγχόμενη από τη σαρία» και δεν θα σας αρέσει διόλου, αν τυχόν και κομμάτια της Ελλάδας μας, όπως η Θράκη ή η βόρεια Μακεδονία, θα τεθούν υπό διεθνή έλεγχο, με αναγνωρισμένες τουρκικές ή αλβανικές πλειοψηφίες!
Και τότε, όλοι εσείς που μας λέτε τώρα «φασίστες» θα ικετεύετε να πάρουμε τα όπλα και να προστατεύσουμε τα σπίτια σας, τις ζωές σας και τους βολεμένους κώλους σας.

Τέλος, εμεις οι «φασίστες» αγωνιζόμαστε για έναν καλύτερο κόσμο, όπου δεν θα κάμουν κουμάντο οι τράπεζες, οι κοινωνικοοικονομικές ελίτ, οι αφανείς χρηματοπιστωτικοί όμιλοι, οι πρεζέμποροι και οι ιμάμηδες.
Και αν όλα αυτά, στα θολά μάτια σας, μας κάνουν φασίστες, τότε – Ναι!
Είμαστε «φασίστες»

Επιτρέψτε μας όμως, απέναντι στην Ιστορία και στη Γνώση, να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Έλληνες και σε όλη την αφυπνισμένη Ευρώπη, ως Εθνικιστές.
Γιατί, όπως γίνονταν πάντα στη διαλεκτική των Ιδεών, η γλώσσα του παλιού προσπαθούσε απεγνωσμένα να σβήσει τη γλώσσα του καινούριου αλλά αυτό που εν τέλει εγγράφονταν στο τεφτέρι του Πολιτισμού, ήταν αυτό το μικρό κομμάτι ουρανού, που έφερνε μαζί του το καινούριο, μέσα από τα μύρια πάθη και τις οδύνες των ανθρώπων…
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: