Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Τάσος Μητρόπουλος, μαζί με τη σύντροφο του Νένα Χρονοπούλου εγκαταστάθηκαν στην Καλαμάτα και ανοίγουν μαγαζί αγοράς χρυσού!

Αποκέντρωση τώρα «ψήφισαν» Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος, που μετά την αποτυχία του επιχειρηματικού τους εγχειρήματος στον Κορυδαλλό, αποφάσισαν να τολμήσουν ένα νέο επαγγελματικό βήμα, μακριά από την Αθήνα, όπως γράφει η Real News.
Το ζευγάρι, αποφάσισε να κάνει εσωτερική μετανάστευση και να πάει Καλαμάτα, τόπο καταγωγής της ηθοποιού, όπου και κατέληξαν ν΄ανοίξουν γραφείο «αγοράς χρυσού».
Δεν πρόκειται για ενεχυροδανειστήριο, αλλά για συναλλαγές που ανακουφίζουν εν καιρώ κρίσης.
Το νέο κατάστημα τους βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας, στην συμβολή των οδών Σταδίου και Μαυρομιχάλη, ενώ αύριο έχουν προγραμματιστεί και τα εγκαίνια του.
Όλο αυτό το διάστημα, ο Τάσος Μητρόπουλος μένει μόνιμα Καλαμάτα, όπου και θα τον ακολουθήσει η Νένα, αλλά από το καλοκαίρι και μετά, μιας και περιμένει ο γιος της Χρήστος να τελειώσει πρώτα το σχολείο, ώστε να μην τον βγάλει από το πρόγραμμα του.                                                                   ΠΗΓΗ