ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συνέντευξη των βουλεύτων της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Κασιδιάρης και Ι. Λαγός στον ALPHA 9.5.2012


«Εκείνη την ώρα στη συγκεκριμένη αίθουσα βρίσκονταν είκοσι δημοσιογράφοι και τριάντα μέλη του κόμματός μας. Όπως γίνεται πάντα, όπου υπάρχει συγκέντρωση μελών γίνεται αυτό το παράγγελμα και εις ένδειξη σεβασμού σηκωνόμαστε.

Το ζήτημα χρησιμοποιήθηκε από τα ΜΜΕ εντέχνως με σκοπό να χτυπήσετε και πάλι τη Χρυσή Αυγή γιατί δεν έχετε από πού αλλού να μας πιάσετε», αναφέρει στη χθεσινή εκπομπή «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ ο βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης για το «εγέρθητι» προς τους δημοσιογράφους.

Στην εκπομπή του ALPHA, ο Ιωάννης Λαγός, βουλευτής στη Β΄ Πειραιά, αναφέρθηκε στο γιατί πιστεύει ότι ο κόσμος έδωσε ένα ποσοστό 7% στη Χρυσή Αυγή και λέει χαρακτηριστικά: «Το περισσότερο ποσοστό από το 7% που μας ψήφισε, μας πιστεύει. Έχει δει ότι παραμένουμε πιστοί εδώ και πάρα πολλά χρόνια στις απόψεις και τις ιδέες μας.

Η Χρυσή Αυγή δεν εμφανίστηκε τώρα, άσχετα αν κάποιοι με έμαθαν τώρα και κυρίως από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλοι αυτοί οι άνθρωποι είδαν ότι παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας. Σίγουρα υπάρχει και κάποια ψήφος διαμαρτυρίας μέσα, όπως και στα υπόλοιπα άλλα κόμματα όμως».

Πάντως, και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ναζί και τονίζει: «Επιστρέφουμε όλους αυτούς τους ανόητους χαρακτηρισμούς στους ανθρώπους του πολιτικού κατεστημένου που έφτασαν τη χώρα σε αυτό το άθλιο σημείο. Δεν είμαστε νεοναζί σε καμία περίπτωση. Δεν είμαστε φασίστες. Δεν είμαστε ακροδεξιοί.

Είμαστε έλληνες εθνικιστές. Αγαπάμε την πατρίδα μας και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για την αγάπη μας σε αυτή. Θέλουμε μία Ελλάδα ανεξάρτητη. Αγωνιζόμαστε για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία στην Ελλάδα».

Για τους μετανάστες πάντως ο Ιωάννης Λαγός αναφέρει: «Δεν υπάρχει νόμιμος μετανάστης γιατί όλοι αυτοί που μπήκαν και έγιναν στην πορεία νόμιμοι, έχουν μπει παράνομα. Κανείς δεν τους κάλεσε εδώ πέρα. Δεν είχαμε ανάγκη από τίποτα» ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης προσθέτει τη λύση για το θέμα των μεταναστών που έχει η Χρυσή Αυγή:

«Κλείνουμε τα σύνορα για τους παρανόμους. Ειδικές μονάδες του ελληνικού στρατού αναλαμβάνουν τη φύλαξη των συνόρων και από εκεί και πέρα επαναδιασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού», αναφέρει ο κ. Κασιδιάρης για το θέμα των παράνομων μεταναστών.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: