ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΕΥΘΥΜΙΟΥ:"ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..."

ouzomezedes
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ...ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
Γλαφυρή περιγραφή για το σημερινό απρογραμμάτιστο. .. ραντεβού που είχε ο ατσαλάκωτος Πέτρος Ευθυμίου με κάτι πιατέλες από ποικιλίες σε ουζερί στο πεζόδρομο Αμαρουσίου, μας δίνει τηλεθεατής που επικοινώνησε μαζί μας.
"Κορδωνόταν σαν τον τζιτζιφιόγκο με ένα λαμέ κοστουμάκι. Είχε μαζέψει εκεί κάτι γερόντια, γριούλες και κομματόσκυλα και τους είχε κάτω από τον ήλιο και τους πιπίλαγε το κεφάλι. Εμείς περνούσαμε από εκεί. Τον είδαμε και επειδή είχε κάτι ποικιλίες με τυροσαλάτες και σαλαμάκια στα πλούσια κομματικά τραπέζια τους, κάτι καραφάκια με ούζο και κάτι άλλα αλαντικά είπαμε να τον...κεράσουμε μερικά από αυτά.
Αυτοί οι τύποι που το παίζουνε άνετοι, κατέστρεψαν τον τόπο. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Σε λίγη ώρα που θα ανεβάσουμε και το βίντεο θα απολαύσετε το σπάνιο θέαμα. Ο λαός ξύπνησε κύριε Ευθυμίου και θα σας τιμωρήσει. Δεν σας σώσει κανένα γερόντι πια. Θα τιμωρηθείτε στις κάλπες".
Αναγνώστης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.                                                                                             ΠΗΓΗ:www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: