ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΓΡΙΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΗΛΟΥ!

Για πρώτη φορά, εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού κόμματος δέχεται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Το αποτέλεσμα, εκρηκτικό:
                                     
Με αφορμή ερώτηση στον Μιχαλολιάκο για την 21η Απριλίου, αρχίζει ο τσακωμός με το θέμα της Κύπρου: Ο Κρανιδιώτης μιλάει για τους "χουντικούς προδότες", ενώ ο Γ.Γ της Χ.Α ρίχνει τις ευθύνες στους πολιτικούς και ζητάει ν' ανοίξει επιτέλους ο φάκελος της Κύπρου! 
Ακόμα και για τον Ντερτιλή γίνεται...μάχη, ενώ το κορυφαίο σημείο του αποσπάσματος αυτού είναι όταν ο...καταδρομέας Φαήλος κάνει λόγο για τη στρατιωτική του θητεία, με αποτέλεσμα ο Μιχαλολιάκος να πει δημοσίως πόσο υπηρέτησαν κάποιοι άλλοι εθνοπατέρες!!! 
Κι εκεί που φαίνεται να ξανάρχεται η ηρεμία, μια φράση του Κρανιδιώτη σχετικά με το "μεγαλείο της δημοκρατίας" ανάβει ξανά τα αίματα, αναγκάζοντας τον παρουσιαστή να διακόψει για διαφημίσεις! 
Συμπεράσματα: 
- Καταλαβαίνουμε πολύ καλά γιατί τα ξεπουλημένα Μμε δεν τολμάνε να καλέσουν εκπρόσωπο της Χ.Α στις εκπομπές τους, ειδικά μαζί με άλλους πολιτικάντηδες! 
- Εντάξει ρε Φαήλο, η αλήθεια είναι πως σε σχέση με τους γραικύλους εθνοπροδότες που είναι μαζεμένοι στη Νδ, εσύ είσαι...υπερπατριώτης! Όμως ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με την εκδούλευση πατριωτισμού, την υπενθύμιση του καταδρομικού σου παρελθόντος και τις πουλάδες - καρφίτσες (!!!)...ειδικά όταν έχεις απέναντί σου άτομα που στρατεύτηκαν κανονικά, απλά γελοιοποιείσαι! 
- Όσο για το Κυπριακό, θεωρούμε πως υπάρχουν εγκληματικές πολιτικές ΚΑΙ στρατιωτικές ευθύνες. Και κάποια στιγμή, πρέπει ν' ανοίξει ο περιβόητος φάκελος της Κύπρου!
Υ.Γ. Στο πρώτο λεπτό πιθανόν το βίντεο να κολλάει: Προχωρήστε το λίγο και παίζει κανονικά.
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ με τους δύο...αντιπάλους να μιλάνε για την λαθρομετανάστευση: 
                                      Προσέξτε το σημείο όπου ο Μιχαλολιάκος απαντάει στα περί...σατανισμού, λίγο πριν το τέλος!                                                                                                            ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: