ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ: "ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"!

Για ποιον...χτυπά η καμπάνα, κωλοτούμπα Καρατζαφέρη;

Από τη συνέντευξη της Προέδρου του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου και κόρης του Ζαν Μαρί Λεπέν, στα "Επίκαιρα":
«Επικρίνω δριμύτατα τους βουλευτές που παρουσιάστηκαν ως «πατριώτες», εξελέγησαν ως «πατριώτες» και ψήφισαν ένα πρόγραμμα το οποίο κάνει τον ελληνικό λαό να πεθαίνει και του αφαιρεί κάθε εθνική ακεραιότητα.
Είναι ένα πρόγραμμα που βάζει τους Έλληνες υπό το ζυγό της σκλαβιάς. Βρίσκω αυτή τη συμπεριφορά ιδιαίτερα απεχθή και προσωπικά δεν συμβαδίζω με τέτοιες θέσεις».
Άραγε, για ποιον να τα λέει; 
Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα για τους λαοπλάνους του Λαος από αυτήν;;; 
Μια...ομογάλακτός τους (λέμε τώρα!) να τους επικρίνει και να θεωρεί το Μνημόνιο σκλαβιά, ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ; 
Κωλοτούμπα Καρατζαφέρη, σε πήρανε χαμπάρι! 
Και δεν το λέει αυτό μια "ναζί", "λυκάνθρωπος" ή "αριστερή", αλλά η Πρόεδρος ενός κόμματος που ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 20% και διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και την Προεδρία της Γαλλίας!!! 
Κατάλαβες πού θα ήσουν αν όντως κρατούσες πατριωτική στάση και δεν σ' απασχολούσε να γλείψεις τα (εβραιοαμερικανικά) αφεντικά σου για μερικά ψιχουλάκια (= υπουργειάκια); 
Η Λεπέν, παρότι δέχεται τόνους λάσπης από τα (εβραικά) γαλλικά Μμε, έχει κερδίσει τον κόσμο χάρη ΣΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΣ!
  
Οι συγκρίσεις με τους μεταπράτες του πατριωτισμού σαν του λόγου σου, θλιβερές...!                                                                                                   ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: