ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΓΑΜΜΑΔΙΟΝ,ΣΛΗΜΑΝ,ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ


                                        Οι ανθέλληνες Ιουδαιοχριστιανοί έχουν ενοχοποιήσει το αρχαιότατο ελληνικό σύμβολο «Γαμμάδιον» ως Ναζιστικό Σύμβολο με το όνομα "Σβάστικα¨. Πρόκειται για ένα κατ' εξοχήν ελληνικό σύμβολο
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1
http://news.karpasha.com/index.php?option=com_content&view=article&id...
που ενοχοποιήθηκε λόγω της υιοθετήσεώς του από τους Ναζί του Χίτλερ.
Το βίντεο που ανεβάσαμε, το πήραμε από την εκπομπή της ΕΤ-1 «Μετα-Μουσείο» που μετεδόθη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 26 Φλεβάρη 2012 και ήταν αφιερωμένο στο Εθνικό Νομισματικό μας Μουσείο, που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου, απέναντι από το ζαχαροπλαστείο «Zonars». Το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το Νομισματικό Μουσείο είναι το περίφημο «Σπίτι του Σλήμαν». Το κατεσκεύασε γύρω στα 1890 ο Ελληνόψυχος Γερμανός αρχαιολόγος Ερρίκος Σλήμαν για την Ελληνίδα γυναίκα του Σοφία.
Όπως θα δήτε στο βίντεο, το σπίτι του Σλήμαν είναι εκπληκτικά διακοσμημένο με αρχαίες ελληνικές παραστάσεις, στις οποίες δεσπόζει η σβάστικα, το αρχαίο Ελληνικό Γαμμάδιον!..
Είναι ο περίφημος αγκυλωτός σταυρός των Ναζί, τον οποίο ο Σλήμαν ανεκάλυψε στις ανασκαφές του στην Τροία και στις Μυκήνες. Γι' αυτό και γέμισε με σβάστικες - γαμμάδια το σπίτι του στην οδό Πανεπιστημίου, που στεγάζεται σήμερα το Νομισματικό μας Μουσείο... Και κλάαααμα οι Ανθέλληνες Ιουδαιο-Χριστιανοί...
ΥΓ: Υπόψιν ότι ο Ελληνολάτρης Σλήμαν έχει διακοσμήσει με σβάστικες και τα κάγκελλα της πόρτας του σπιτιού του, τα οποία μπορεί κανείς να δεί κατεβαίνοντας την Πανεπιστημίου. Δύο φορές τα τελευταία 10 χρόνια, Μπολσεβίκοι και Χριστιανοί (είναι ξαδερφάκια κι ας μή το ξέρουν) έχουν ζητήσει από το Κράτος να αλλάξει τα κάγκελλα του σπιτιού του Σλήμαν στην Πανεπιστημίου, διότι τους θυμίζουν τον... Χίτλερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: