ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;


O Σκαϊ προαναγγέλλει για τις 7 σήμερα το απόγευμα ρεπορτάζ όπου αποδεικνύεται με βίντεο ντοκουμέντο ότι στην εκλογή του Μπένι ψήφισε το ίδιο άτομο τρεις φορές. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ευαγγελάτου χτες ψήφισαν συνολικά γύρω στα είκοσι άτομα με δώδεκα βέσπες.

Όλοι αυτοί οι αργόσχολοι, μισοξεμωραμένοι και αρτηριοσκληρωτικοί κωλόγεροι, που τη μιά κλαίγονται στα κανάλια ότι "δεν τους φτάνει η σύνταξη" και την άλλη στήνονται στις ουρές για να ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν παιδιά, εγγόνια και ανήψια; Δεν μπορούν να τους μαντρώσουν στα σπίτια τους κάτι τέτοιες Κυριακές;

 

Προς τους απλήρωτους εργαζόμενους του πασοκ:
αφού ψήφισαν 250.000 άρα το κόμμα εισέπραξε μισό εκατομμύριο κάντε επίσχεση αυτών των χρημάτων για την πληρωμή σας

‎240.000...
240.000...
Οσο κι αν προσπαθω το - κατα τα αλλα τεραστιο - μυαλο μου δεν το χωραει .
Μπα , με τιποτα .
"Ειμαι ανεργη ενα χρονο και ηρθα να ψηφισω το Πασοκ γιατι ειναι η μονη λυση"...
Σκεφτομαι να παω να ψηφισω το κομμα των κυνηγων , μπας και μπουν μεσα στη βουλη με τις κυνηγετικες καραμπινες και γινει κανα ξεκαθαρισμα της προκοπης.
( αλλη μια βλαμμενη Δευτερα ξημερωσε , βοηθεια μας )


ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!
Παπαρήγα «Ή θα εξεγερθούμε ή θα τελειώσουμε»
 

Οταν λένε ότι "θα εξαφανιστεί η μεσαία τάξη" δεν εννοούν ότι η μισή μεσαία τάξη θα προβιβαστεί σε ανώτερη τάξη και η άλλη μισή μεσαία τάξη θα υποβιβαστεί σε κατώτερη τάξη, ούτε εννοούν ότι όλη η μεσαία τάξη θα προβιβαστεί σε ανώτερη -εντάξει; Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Πείτε του Βενιζέλου ναρθεί μπροστά.Μας πέρασε σε ποσοστά!!!!!!!


 

 

Και μόνο το να βλέπεις γραμμένη την είδηση "Παραιτείται σήμερα το απόγευμα ο Βενιζέλος" είναι μια παρηγοριά...


Όριστε και ο Ψυχάρης. Το λειψανόμορφο γκόλουμ της διαπλοκής ξεκίνησε επίσης τα πανηγύρια αραδιάζοντας τις σχετικές ουτοπικές αρλούμπες στο σκουπιδοχάρτι του.
Σαν τα μαύρα κοράκια πλάκωσαν μεγαλοεκδότες και μεγαλοεργολάβοι να προκαταβάλουν τις υπηρεσίες τους για τα ανταλλάγματα που θα απαιτήσουν.
Και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και δεν εγκριθεί κάποιο δάνειο που θα ζητήσουν, τότε θα κάνουν τη "ζημιά" προβάλλοντας τη φτώχεια και τη δυστυχία της κοινωνίας και κατακεραυνώνοντας τις απάνθρωπες πολιτικές που έφεραν την εξαθλίωση, χρησιμοποιώντας τις φυλλάδες και τα πάνελ τους που έχουν την μαγική ιδιότητα να μεταλλάσσονται εν ριπή οφθαλμού σε αντιμνημονιακά και φιλολαϊκά.
Παλιά και δοκιμασμένη η τακτική.
Τελευταίο τους "θύμα" ο Γιωργάκης, που στα τελευταία του θυμήθηκε να μιλήσει για τα μεγάλα συμφέροντα, ενώ μερικούς μήνες πριν τα έμπαζε από τις πίσω πόρτες του Μαξίμου.
{SPY}

 

 


 ΠΗΓΗ:farmakoglwssa-kirki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: