ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Καταρρέει ο ΛΑΟΣ.



Σε δημοσκόπηση της εταιρίας Kάπα Research για την εφημερίδα «Το Βήµα της Κυριακής» η καταγραφή της πρόθεσης ψήφου δίνει για την ΝΔ 21,4% και για το ΠΑΣΟΚ 12,6%, με το ΚΚΕ σε απόσταση αναπνοής από το ΠΑΣΟΚ, στα όρια του στατιστικού λάθους, με 9,3%.
Μέσα σ’ αυτή την οικονομική καταστροφή που βιώνουμε, η....
παραπάνω εικόνα είναι φυσιολογική για τα υπεύθυνα κυβερνητικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ). Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση (όπως εξάλλου και σε όσες άλλες δημοσιεύονται), είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο ΛΑΟΣ. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΛΑΟΣ, στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το 2009, έλαβε ποσοστό 5,63%. Αντίθετα σήμερα λαμβάνει ποσοστό 5,3% . Ενώ δηλαδή όλα τα υπόλοιπα μικρά κόμματα εμφανίζουν αύξηση, αντιθέτως ο ΛΑΟΣ παρουσιάζει υποχώρηση.  

Η κατάσταση αυτή οφείλεται στις πολιτικές κυβιστήσεις του ΛΑΟΣ και στην διάψευση των προσδοκιών μερίδας του λαού που είχε πιστέψει σε έναν διαφορετικό μη συστημικό πολιτικό λόγο από αυτόν του  σάπιου πολιτικού συστήματος που εκφράζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.                                                                      ΠΗΓΗ:hassapis-peter.blogspot.com                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: