ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Άνετα «μπαίνει» Βουλή η Χρυσή Αυγή! Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση της ΜRB για το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου


Τείνει να παγιωθεί πλέον η τάση του εκλογικού σώματος, να βάζει στην Βουλή την Χρυσή Αυγή, καθώς και σε νέα δημοσκόπηση που έκανε για λογαριασμό της Real News η MRB, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, καταφέρνει να μπει στην Βουλή!
Το εντυπωσιακό είναι πως η δημοσκόπηση αφορά ολόκληρη την Αττική και όχι το κέντρο της Αθήνας, όπου τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι κατά πολύ υψηλότερα και σίγουρα …διψήφια!
Το ίδιο συμβαίνει και στην επαρχία, όπου η εγκληματικότητα και η ανεργία καλπάζουν και οι αναλυτές μιλούν για ποσοστά έκπληξη της Χρυσής Αυγής...                                                             ΠΗΓΗ:www.parapolitika.gr

1 σχόλιο:

Terry Zoris είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Και τα στελέχη του. Αγνοί πατριώτες, όλοι εμείς που πέσαμε θύματα του μεγαλύτερου πατριδοκάπηλου δημαγωγού των τελευταίων χρόνων, του Γιώργου Καρατζαφέρη πρέπει να διορθώσουμε το λάθος μας! Δεν αρκεί μόνο να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή και να βάλουμε ισχυρό τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους εθνικιστές λεβέντες του στην Βουλή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Πρέπει να κάνουμε το παν, για να εκμηδενίσουμε το αμαρτωλό ΛΑ.Ο.Σ. που υφάρπαξε την ψήφο των αγνών Ελλήνων. Καμία ψήφος στον αρχιψεύταρο, να πάρει το ποσοστό που του αξίζει, κάτω του 3%, να μείνει μόνος του με τα λαμόγια, τους τενεκέδες και τους τοκογλύφους. Διαδόστε το!