ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Οι βρωμότουρκοι μας έχουν κηρύξει τρομοκράτες και απαγορεύουν την είσοδό μας στα κατεχόμενα! Σιγά ρε σκυλιά μην μας φοβήσατε! Και όταν αποφασίσουμε να ‘ρθούμε, ρε μόγγολοι, θα ‘ρθούμε πυροβολώντας!


http://www.kibrissondakika.com/kktc/kktc-hukumetinden-pkkya-darbe-h10373.html
Στην πιο πάνω διεύθυνση θα δει κανείς (στη βρωμόγλωσσα) την κατάταξη μας σε τρομοκράτες! Σε ελεύθερη μετάφραση το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
Στη συνεδρίαση του (δήθεν) Υπουργικού Συμβουλίου της ΤΔ (εννοεί του ψευδοκράτους) της 3ης Νοεμβρίου 2011 κατηρτήσθη κατάλογος τρομοκρατικών οργανώσεων οι οποίες οργανώσεις δυνατόν να πλήξουν τα συμφέροντα της Δημοκρατίας και δυνάμει της παραγράφου 154 του Ποινικού Κώδικα , άρθρο 63 κρίνονται τρομοκράτες και η δράση τους  κρίνεται παράνομη.
Οι οργανώσεις αυτές είναι οι ακόλουθες 10:
1. ΡΚΚ/ΚΟΝGRΑ-GΕL,
2. ΗΙΖΒULLΑΗ,
3. DΗΚΡ-C,
4. ΙΒDΑ-C,
5. ΕLΚΑΙDΕ,
6. Ε.Φ.Ε.Ν. (Εθνική Φωνή Ελληνόψυχων Νέων),
7. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,
8. Ε.ΛΑ.Μ. (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο),
9. Κ.Ε.Α. (Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης),
10. Μαύρες Ταξιαρχίες (τουρκική οργάνωση).

Ρε σκυλιά μας δώσατε έτσι επιχείρημα να απαιτήσουμε δικαστικά από τον γουρουνόμορφο αδελφό σας να τερματίσει τις προσπάθειες συνεταιρισμού μαζί σας διότι θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των μελών μας!


KINHMA ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΚΕΑ)                                                                           ΠΗΓΗ:triepsilites.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: