ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Greek Hacking Scene: ΝΕΟ χτύπημα. Καμαρώστε τους!


Ένα ακόμη "χτύπημα" της Greek Hacking Scene!
Αυτή τη φορά στο Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων για την Eκτέλεση Aρχαιολογικών Έργων  www.tdpeae.gr
αλλά και η Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου http://www.ked.gr/uploads/files/codehack.html

Όπως διαπιστώνουμε, τελευταία οι "επιθέσεις" της GHS πολλαπλασιάζονται!
Με μόνη σύσταση για τη βελτίωση των "ελληνικών" με τα οποία υπογράφουν τα "χτυπήματά" τους,
δεν έχουμε τίποτε άλλο παρά να τους καμαρώσουμε!!!

 
ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ

Δεν πάμε μπροστά, γιατί εσύ λαδώνεσαι! Δεν πάμε μπροστά, γιατί εσύ παίρνεις βυσματική δουλειά και την στερείς από έναν τίμιο! Δεν πάμε μπροστά, γιατί εσύ δουλεύεις στο δημόσιο και αδιαφορείς για τα πάντα εφόσον πληρώνεσαι και δεν δουλεύεις κιόλας! Δε πάμε μπροστά, γιατί εσύ μονο παραπονιέσαι και ενώ κανεις ο ίδιος αυτά για τα οποια παραπονιέσαι! Δε πάμε μπροστά, γιατί προτιμάς να βάλεις σε μια δουλειά δικά σου άτομα και κυρίως τα παιδιά σου, ώστε να τεμπελιάζουν και αυτά στο δρόμο που τους δίδαξες! Δεν πάμε μπροστά, επειδή εσύ το διάλεξες! Κράζεις τον Πάγκαλο (έναν ακόμα χαραμοφάη), αλλα μάλλον είχε μια δόση αληθειας αυτό που είπε "μαζί τα φάγαμε", ναι έφαγε πρώτος εκείνος, και μετά τον έγλυψες και εσύ να φας αγαπητέ από την πίτα, είσαι υπεύθυνος γίαυτές σου τις πράξεις και θα πρέπει να οδηγηθείς στην δικαιοσύνη για τα παραπτώματα σου και κάθε εσύ και εγώ που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο με αποτέλεσμα να βλάπτει το σύνολο.
Εγώ λοιπόν η Ελληνική Hacking Σκηνη, είμαι εδώ για να σε διδάξω στα χνάρια τις ελευθερίας, δικαιοσύνης, παιδείας και δημοκρατίας. Σε αληθινές αξιες, σε πιστεύω και ιδανικά για το σύνολο και όχι για το ατομικό συμφέρον.
(...) Εμείς λοιπόν αγαπητέ, θα συνεχίσουμε να διδάσκουμε τι νέα γενιά! Ίσως έκανες πολύ καλά που μας ξεπούλησες αγαπητέ πατέρα και παππου! Πάρε τα λεφτάκια σου και δίνε του! Ίσως καλύτερα που ξαναγίναμε φτωχοί, γιατί αυτό μας έβγαλε από την ουτοπία που έπλασες του  νεοπλουτισμού σου. Γίναμε πάλι φτωχοί, και αυτό είναι το γόνιμο έδαφος για εμάς, να συσπειρωθούμε εφόσον δεν έχουμε να χάσουμε που εσύ πασαλείβεσαι τώρα. Έτσι θα απαλλαχτούμε από σένα, θα δημιουργήσουμε μια νέα γενιά με ιδέες και όραμα για ανάπτυξη, ξέρουμε τι κάναν οι πρόγονοι μας, είτε τα διαγραφείς είτε όχι! Εμείς δεν κλαίμε γκιάφτα, αλλα τα βλέπουμε και θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα! Αγαπητέ πατέρα και παππου. Οι μέρες σου τελειώνουν, στις επόμενες δεκαετίες, νέες γενιές θα αναδουσουν στον ορίζοντα σε όλα τα πόστα! Τότε δεν θα σε λυπηθούμε και θα σε τιμωρήσουμε ακόμα και τότε για όλα τα παράπτωμα σου. Φύγε τώρα που μπορείς μαζί με τα μπαούλα πλούτου σου. Αύριο θα είναι αργά! Και δεν θα συγχωρήσουμε, γιατί πλέον ο κόσμος έχει περάσει στην εξαθλιώσει του.
Και με συγχωρείτε για την έκφραση, αλλα μαλακες των υπουργείων! Κοιτάξτε να αξιοποιήσετε τα αρχαία, να τα προστατεύεται και να έχετε όραμα! Πιστέψτε με, με "ψοροδεκαρες", οι νεολαία μπορεί να κάνει τα 100 πλάσια από αυτά που κάνετε! Βλέπω πολλές παραλείψεις και καταστροφές, αμέλειες στο θέμα των αρχαιοτήτων. Και γνωρίζουμε ποσα παίρνετε και μάλιστα ονομαστικά! Σαν δίνουμε μια ευκαιρία να αλλάξετε πλευρό και να κινητοποιηθείτε με καλο πρόσημο. Διαφορετικά "διατιθομαστε" να στείλουμε αναλυτικά οικονομικά ντοκουμέντα στην δικαιοσύνη και στην δημοσιότητα, και αν έχετε καλύψει, τα κρατάμε σε αρχείο :-) μην στεναχωριέστε! Αλλα σας συνιστώ να επενδύσετε αυτά που κλέψατε για το κοινό καλο. Αν ζορίζεστε να βρείτε τρόπους! Εμείς γνωρίζουμε χίλιους τρόπους, αξιόπιστους, πολύ οικονομικούς και πρακτικούς! Με αλλα λόγια, με 10 ευρώ, εσείς μπορείτε να πληρώσετε 2 άτομα για να κάνουν μια μελέτη και να μείνουν όλα στα χαρτιά! Εμείς με 10 euro μπορούμε να κινητοποιήσουμε 10 άτομα που να κάνουν την μελέτη, να κάνουν την υλοποίηση και να έχουν ήδη στήσει υποδομές και για παραπάνω πράγματα. Και ταυτόχρονα να κάνουν όσο γίνετε και κερδοφόρο αυτό που κάνουν! Ενώ με εσάς, το ταμείον είναι μείον μάγκες! Ο άνθρωπος ζει 30.000 χιλιάδες μέρες περίπου! όταν φτάσεις στο τέλος, τίποτα δεν θα έχει σημασία αλλα τι άφησες πίσω σου! Επίσης να θυμάστε ότι το 1821 κάναμε επανάσταση! Αλλα μην ξεχνάτε ότι προηγήθηκε ο διαφωτισμός 1750-1821. Άρα μην περιμένετε να κάνετε πάντα κάτι σήμερα και να δείτε κατευθείαν αποτελέσματα! Παρόλα αυτά, να κοιτάτε μακρυά! Μην κοιτάζετε να αλλάξετε τους ανθρώπους στο σήμερα! δεν αλλάζουν! Κοιτάξτε να δώσετε πραγματική παιδεία στη νέα γενιά :-)


Για το νέο "χτύπημα" ενημερωθήκαμε από το Ιστολόγιο ΟΛΥΜΠΙΑ 
ΠΗΓΗ:antiparakmi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: