ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΕΙΣΟΔΙΣΤΗ» ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ).


“Tο ΠΑΣΟΚ δεν διαγράφει τον Φωτόπουλο, παρότι το καταγγέλλει! Είναι προφανές, ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί.” 
Σαν… «λαϊκό ήρωα», «κοινωνικό αγωνιστή» και «Ρομπέν των φτωχών» παρουσιάζουν οι πρωινές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων των 8 των κατεστημένων ΜΜΕ, τον «μέγα» Ν. Φωτόπουλο, συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ειδικά μετά την «σύλληψή» του έξω από το κτήριο του Κέντρου Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, στην λεωφόρο Μεσογείων. Επειδή, όμως, η κοροϊδία του κόσμου έχει και τα όριά της, καλό είναι να μιλήσουμε και για την πολιτική ταυτότητα του… Ρομπέν. Ο σύντροφος Ν. Φωτόπουλος, λοιπόν, είναι αριστεριστής («τροτσκιστής») και ταυτοχρόνως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ! Αυτή η ιστορία με τους λεγόμενους «τροτσκιστές» είναι παλιά. Αρχή του τροτσκισμού ήταν από παλιά
ο λεγόμενος «εισοδισμός», δηλαδή η οργανωμένη διείσδυση στα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, με σκοπό να τα «αλώσει από μέσα», να τα στρέψει προς τα αριστερά και να τα μετατρέψει εν τέλει σε «εργατικά» κόμματα. Στην πραγματικότητα, αυτό ήταν ένα εφεύρημα των τροτσκιστών για την πολιτική τους επιβίωση, καθότι δεν συγκινούσαν τα πλήθη και δεν μπορούσαν να σταθούν αυτόνομα στην πολιτική ζωή.
Στην Ελλάδα, υπήρχε η τροτσκιστική ομάδα «Ξεκίνημα», η οποία από την αρχή προσχώρησε στο κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, ως «η μαρξιστική τάση του ΠΑΣΟΚ». Σ’ αυτή τη γκρούπα ανήκε ο «εισοδιστής» Φωτόπουλος, αλλά και ο νυν πρόεδρος της ΓΣΕΕ Παναγόπουλος και άλλοι (κρατικοδίαιτοι) συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα, το αστείο της υποθέσεως, είναι ότι οι τύποι αυτοί συνεχίζουν κανονικά να ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, ακόμα και μετά την υπαγωγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ και την αντιλαϊκή καταιγίδα που ακολούθησε. Παρουσιάζονται μάλιστα ως οι αυθεντικοί εκφραστές του ΠΑΣΟΚ, που τώρα έχει… ξεστρατίσει και παλεύουν να το βάλουν στον… ίσιο δρόμο.
Μιλώντας χθες στον ΒΗΜΑ 99,5 ο νοσταλγός του Τρότσκι Φωτόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά στην ερώτηση πως γίνεται να καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ ενώ παράλληλα είναι στέλεχός του: «Δεν θα φύγουμε εμείς από το κόμμα, στο οποίο έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας και το οποίο υπηρετούμε 35 χρόνια, για να μείνουν οι χθεσινοί. Αυτοί που αν τους ρωτήσεις τι είναι το ΠΑΚ θα απαντήσουν: “Ποιες οι μπαταρίες;”».
Ταυτοχρόνως, το ΠΑΣΟΚ δεν διαγράφει ούτε τον Φωτόπουλο ούτε τους ομοίους του, παρότι το καταγγέλλουν! Πως εξηγείται αυτό πάλι; Είναι προφανές, ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Οι «σύντροφοι» του ΠΑΣΟΚ έχουν χωριστεί στα δύο: άλλοι παίζουν το ρόλο του «αντιλαϊκού» κι άλλοι του «φιλολαϊκού», κατά τα πρότυπα του «καλού» και του «κακού» ανακριτή.
Κι όπως γίνεται και στην ανάκριση, όπου το αποτέλεσμα των ανακρίσεων και του «καλού» και του «κακού» ανακριτή είναι πάντα υπέρ της υπηρεσίας, έτσι και το πολιτικό αποτέλεσμα που παράγεται στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Αυτά θεωρητικά. Πρακτικά, ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει πολύ επικίνδυνα για τους κάθε λογής εκμεταλλευτές του και σύντομα θα πάρει με τις πέτρες και τους «κακούς» και τους αγύρτες και τσαρλατάνους που παριστάνουν τους «καλούς»… ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: