ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών η ομάδα των «Anonymous» hackers..Απειλεί την κυβέρνηση με χτυπήματα δημοσίων οργανισμών και τράπεζες..Βίντεο


Στο πλευρό των «Αγανακτισμένων» στέκεται η γνωστή ομάδα χάκερς των «Anonymous», που έχουν κάνει άνω – κάτω τις υπηρεσίες ασφαλείας σε όλον τον κόσμο. Οι συγκεκριμένοι χάκερς.... στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υποκλέψει τα στοιχεία εκατοντάδων ανθρώπων από δημόσιους οργανισμούς, ευθύνονται για την διαρροή εγγράφων ακόμα και στην Bank of America ενώ έχουν καταφέρει να διεισδύσουν  σε ιστοσελίδες κυβερνήσεων, αστυνομίας αλλά και δεκάδων πολυεθνικών εταιρειών.

Με μήνυμα που κυκλοφόρησαν στο Youtube, λοιπόν εκτόξευσαν απειλές κατά των κυβερνώντων της χώρας μας και προειδοποιούν ότι πρόκειται να χτυπήσουν σε δημόσιους οργανισμούς αλλά και σε τράπεζες της Ελλάδας. «Σας παρακολουθούμε να καταλύετε και τα τελευταία ίχνη δημοκρατίας στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το βίντεο, ενώ συνεχίζει μιλώντας για τις συμφωνίες της Ελλάδας με το ΔΝΤ και τη χρήση βίας από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

«Πολιτικοί, ΜΜΕ, αστυνομία και τραπεζίτες της Ελλάδας, προσοχή. Σας παρακολουθούμε να καταλύετε και τα τελευταία ίχνη δημοκρατίας στην Ελλάδα. Σας παρακολουθούμε να υπογράφετε τραγικά σχέδια λιτότητας και συμβάσεις δανείων με το ΔΝΤ. Σας παρακολουθούμε να ξεπουλάτε τις ψυχές των ανθρώπων για να κρατήσετε χαρούμενους τους φίλους σας στις τράπεζες. Σας παρακολουθούμε να χρησιμοποιείτε την καθεστωτική αστυνομία για να προκαλέσετε βία με τους ειρηνικούς διαδηλωτές.  Σας παρακολουθούμε να βάζετε την αστυνομία να ρίχνει στους πολίτες δακρυγόνα και επικίνδυνα χημικά, να πετά πέτρες και να ρίχνει κροτίδες για να διαλύσει τους πολίτες. Σας παρακολουθήσαμε στην έξαρση αυτής της βίας, που άφησε τουλάχιστον 500 τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους ηλικιωμένους και γυναίκες».

Όπως επισημαίνουν ακόμα οι «Anonymous», για αιώνες η Ελλάδα ήταν υπερήφανη για την δημοκρατία της. «Τώρα μετατρέψατε την Ελλάδα σε παιχνίδι των ισχυρών λομπιστών, ώστε να τεστάρουν πως θα διαμορφώσουν την οικονομική τους δουλειά, ληστεύοντας τον εθνικό πλούτο της χώρας και υποστηρίζοντας μια δικτατορία από την Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία. Απορρίψατε συμφωνίες που θα είχαν σώσει την Ελλάδα στο άψε σβήσε, με αραβικές χώρες, Ρωσία και Κίνα. Απορρίψατε το αίτημα για επιστροφή των αποζημιώσεων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τους Γερμανούς. Αποδεχθήκατε και εφαρμόζετε μέτρα του ΔΝΤ που εξακολουθούν να σας πιέζουν να αγοράζετε πολεμικά όπλα.  (...) Δώσατε την χαριστική βολή στην οικονομία αποδεχόμενοι ακόμα ένα δάνειο παρά την αντίδραση  του ελληνικού λαού».

Στο μήνυμά τους στο youtube, η ομάδα χάκερς τονίζει: «Συγχαρητήρια, κερδίσατε την προσοχή των Amonymous. Τώρα είστε ένας στόχος στην παγκόσμια πληροφόρηση και τον κυβερνοχώρο. Είμαστε οι Anonymous. Οι Anonymous είναι ο καθένας.  Είμαστε παντού,. Δεν ξεχνούμε. Δεν συγχωρούμε. Να μας περιμένετε...».                                                                                                                                           ΠΗΓΗ:eglimatikotita.gr

1 σχόλιο:

kostas είπε...

Ας βάλουμε και εμείς ένα χεράκι ! Η τουλάχιστον μια μάσκα ή μια λευκή κορδέλα .

http://lefkikordela.blogspot.com/