ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αν είχα την δύναμη τι θα έκανα.

189320 103505116397402 100002137422835 30354 439540 n 600x400 Αν είχα την δύναμη τη θα έκανα.
Θα ζήταγα από τους βουλευτές που σέβονται ακόμα τον εαυτό τους και τον λαό που τους εμπιστεύτηκε, να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο.
Θα γύρναγα στην δραχμή που την περιφρόνησα και με τιμωρεί.
θα έμενα στην Ευρώπη αν με θέλανε σας ισότιμο μέλος με σεβασμό και χωρίς εκβιασμούς
Μετά την πτώση της κυβέρνησης  θα έστελνα όλο το στρατό με τον εξοπλισμό του στα σύνορα.
Θα έφτιαχνα αμέσως εν μια νύχτα πολιτοφύλακες  για την εσωτερική άμυνα της χώρας από εξωτερικές βλέψεις του εχθρού.
Θα καλούσα τους συνταγματολόγους και πνευματικούς, όχι αυτούς που συνεργάστηκαν ή έκαναν την πάπια με το σύστημα.
Θα έκανα εθνική συνέλευση και αλλαγή του συντάγματος στα σύγχρονα δεδομένα, για αληθινή δημοκρατία, ισότητα , ισονομία, με άλλου είδους διακυβέρνηση,  με διαμοιρασμό της εξουσίας.
Θα αφαιρούσα τα θρησκευτικά από το κράτος και τα σχολεία, το πιστεύω του καθενός θα προστατεύεται από το καινούργιο σύνταγμα, αλλά στο σπίτι του καθενός.
Καθιέρωση των αρχαίων Ελληνικών, και ως μοναδική γλώσσα, η ελληνική και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στις συναλλαγές μας.
Το 5% του ακαθάριστου στην Παιδεία με δωρεάν παιδεία ανάλογα με τα εισοδήματα του καθενός με κλίμακα.
Χρηματοδότηση για όλους τους άνεργους στην ντόπια πολεμική βιομηχανία και στην αγροτική παραγωγή, εργάτες που θα πληρώνονται από το κράτος για να βοηθήσουν τους αγρότες με τους γεωπόνους αυτούς και άλλους που θα προληφθούν, θα είναι μέσα στο χωράφι να συμβουλεύουν και να προλαβαίνουν την αλόγιστη χρήση δηλητηρίων.
Παύση όλου του δικαστικού κατεστημένου και οργάνωση με καθαρούς  δικαστικούς και ψυχικά εντάξει, σε νέα βάση που θα αποδίδουν δικαιοσύνη ίδια και με τον ίδιο τρόπο, από τον εργάτη μέχρι τον πρωθυπουργό.
Αυτά είναι τα βασικά που θα έκανα αν είχα τη δύναμη, τα άλλα θα τα έκαναν οι ειδικοί, με τον νέο τρόπο περί ευθύνης ενεργειών του καθενός στον τομέα του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

MEANDROS    Αν είχα την δύναμη τη θα έκανα.
Σχόλιο:
Σαφέστατα εκφράζει αγανάκτηση το κείμενο. Απλά υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι για θέματα όπως η γλώσσα.
1. όλες οι επιγραφές άμεσα στα Ελληνικά, και όταν λέω άμεσα εννοώ σε διάστημα ενός μηνός. Όλες οι ξενόγλωσσες γιγαντιαίες επιγραφές αφαιρούνται άμεσα.Η γλώσσα είναι ζωντανή και δεν γυρίζουμε πίσω τον χρόνο.Όταν λές ότι ευρίσκεται η πατρίδα σε κίνδυνο αναστέλλονται βασικά άρθρα του συντάγματος. Το ερώτημα είναι ποιος θα εφαρμόσει τι και πως;
Από Μάντζαρη Γεώργιο.                                                                                                                           ΠΗΓΗ:www.arxaiaithomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: