ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κλείνουν ΕΘΝΟΣ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ;

ImageΤο κλείσιμο των καθημερινών φύλλων της «Ημερησίας» και του «Έθνους» θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. του ομίλου ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. Φώτης Μπόμπολας, όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα, σε ενημέρωση των εκπροσώπων των εργαζομένων.
Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι δρομολογεί την αναστολή έκδοσης της οικονομικής εφημερίδας και διατήρηση μόνο του Σαββατιάτικου φύλλου της «Ημερησίας», αλλά και το κλείσιμο του «Έθνους» (πληροφορίες λένε ότι αναφέρθηκε μόνο στο καθημερινό φύλλο) με στόχο να το ξανανοίξει αργότερα, κατά τα πρότυπά του «Ελεύθερου Τύπου», όπως είπε, κοινώς με σαφώς μειωμένο προσωπικό.

Παράλληλα, ο Φ. Μπόμπολας δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε επινοικίαση της εφημερίδας Goal. Κατόπιν τούτου, συνεδριάζει αυτή την ώρα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις σχετικά με τις ανακοινώσεις Μπόμπολα.

Στα γραφεία του «Έθνους» επικρατεί αναβρασμός, καθώς πάρα την 48ωρη απεργία που προκηρύχθηκε μετά την απόλυση της επί χρόνια εκπροσώπου των εργαζομένων, Πόπης Χριστοδουλίδου (τώρα είναι εκπρόσωπος η Γιάννα Ηλιάδη)  και παρά την περιφρούρηση, αρκετοί εργαζόμενοι εισήλθαν στο κτήριο και εργάζονται για το αυριανό φύλλο της «Ημερησίας» και του «Εθνους».                                                                                                                                ΠΗΓΗ:www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: