ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Oλη η Ελλαδα σε μια πολη..την Κερατεα


Οταν εμεις οι υπολοιποι αναστεναζομε κατω απο την καθημερινη τρομοκρατια της διαχειρισης και των ΜΜΕ,οταν εμεις απλα καθομαστε αναπαυτικα μεσα στα χιλιαδες προβληματα μας και περιμενουμε να μας βγαλουν απο την κριση μια ομαδουλα ανικανων,οταν κομματα,συνδικαλιστες αποδεχονται τις καταργησεις δικαιωματων του λαου και την φτωχεια και ανεχεια που θα προκυψει απο αυτες...

Σε μια γωνια της Αττικης ο λαος μας δειχνει οτι δεν ειναι ολα οπως μας τα λενε,οτι η τρομοκρατια δεν περναει,οτι ο εκφοβισμος για να ωφεληθουν οι εργολαβοι φιλοι των κυβερνωντων δεν ειναι δεκτος.
Μα ναι το ξερουμε οτι υπαρχει προβλημα με τις χωματερες,γιατι δεν φτιαχνουν την επομενη στην Εκαλη?
Στο Καστρι?
Στην Ραφηνα εξω απο το σπιτι του πρωην?
Γιατι εκει μενουν οι ελιτιστες της χωρας,μαζι με τους κλεφτες του χρηματηστηριου,τους μιζαδορους και ολους αυτους που επι δεκαετιες επιναν το αιμα μας.

Και ζουν στην Κερατεα μια κατασταση Ισραηλινης κατοχης,ζουν τα ματ απο το πρωι εως το βραδυ,ζουν την επιθεση των μεσων μαζικης ενημερωσης,και δεν το βαζουν κατω.
Ενω εμεις υπομονετικα περιμενουμε τα νεα μετρα,και τα επομενα,ενω εμεις προσπαθουμε να καταλαβουμε τι εχει γινει εκεινοι μας δειχνουν τον δρομο.
Δεν ειναι ολα οπως μας τα λενε οι διαχειριστες μας,η αληθεια απεχει παρα πολυ απο αυτα που μας σερβιρουν.

Θελετε να κανετε ΧΥΤΑ στην Κερατεα?
Καντε τον επομενο στην Εκαλη
Λαικιστικο ε?
Ετσι ειμαστε εμεις οι Ελληνες...λαικιστες,ειχαμε καλο δασκαλο τον μοιχο αρχηγο σας πασοκοι. 

ΠΗΓΗ:harrytsopanos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: