ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη των πεσόντων Ηρώων στα Ίμια: ΑΘΑΝΑΤΟΙ - Φωτορεπορτάζ, ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη των πεσόντων Ηρώων στα Ίμια: ΑΘΑΝΑΤΟΙ - Φωτορεπορτάζ, ΒΙΝΤΕΟ

Την Μνήμη των ηρωικά πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών στα Ίμια, του Παναγιώτη Βλαχάκου, του Χριστόδουλου Καραθανάση και του Έκτορα Γιαλοψού τίμησαν για ακόμη μια χρονιά οι Έλληνες Εθνικιστές.







Χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες συνέρρευσαν στο Μνημείο των Ιμίων για να αποτίσουν φόρο Τιμής στους Αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.







Παρά την τρομοκρατία, τον αποκλεισμό, τις αντισυγκεντρώσεις και την προσπάθεια των Αρχών να εμποδίσουν την προσέλευση του κόσμου, χιλιάδες Έλληνες εθνικιστές έστειλαν για μια ακόμη φορά ηχηρό μήνυμα: Δεν ξεχνούμε!




Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Νίκος Κωνταντίνου, ο οποίος τόνισε ότι ένα φαύλο καθεστώς επίορκων πολιτικάντηδων και παραδικαστικών στερεί την συμμετοχή στην εκδήλωση του Αρχηγού του τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου και των υπολοίπων εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Λαού, κρατώντας τους ακόμα πολιτικούς ομήρους.


Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Νίκος Λεμοντζής εξιστόρησε τα δραματικά γεγονότα της σκοτεινής εκείνης νύχτας του Γενάρη του 1996, κατά την οποία έχασαν την ζωή τους οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί και η πατρίδα γνώρισε μια ντροπιαστική ήττα.



Ο εκδότης της πατριωτικής εφημερίδας "Στόχος", Σάββας Χατζηπαρασκευάς θύμισε πως η Τουρκία είναι ο προαιώνιος εχθρός της Ελλάδας και καμιά "ελληνοτουρκική φιλία" δεν μπορεί να υπάρξει με τους δολοφόνους των Ελλήνων Ηρώων.



Ο Πέτρος Κουντουρέσιης, εκπρόσωπος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου τόνισε πως οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν και τιμούν όλους τους Ήρωες τους Έθνους που έπεσαν για τα Ιδανικά της Πατρίδας.



Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός δήλωσε πως δεν αναγνωρίζουμε γκρίζες ζώνες πουθενά! Τα Ίμια είναι ελληνική επικράτεια όπως η Βόρειος Ήπειρος, η Ανατολική Ρωμυλία, η Ανατολική Θράκη, η Μικρά Ασία και ολόκληρη η Κύπρος ενωμένη. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως το "ΟΧΙ" είναι λέξη ελληνική, η οποία ποτέ δεν εκστομίστηκε από προδότες πολιτικάντηδες.



Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε πως μόνο η Χρυσή Αυγή πράττει το πατριωτικό καθήκον για 19 συναπτά έτη. Η Χρυσή Αυγή ενώ ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, ο Αρχηγός και οι βουλευτές του Κινήματος παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι. Είναι νωπή η λαϊκή ετυμηγορία και δεν μπορεί κανένα φαύλο σύστημα να κρατά άδικα και παράνομα στη φυλακή εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού, απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων.



Στην συνέχεια από το κενό βήμα και μέσα από τα κελιά της Τιμής ακούστηκε ο Αγωνιστικός χαιρετισμός του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος τόνισε πως υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται και δεν θα δεχθούν ποτέ αυτήν την εθνική ντροπή.



Στην πιο συγκλονιστική στιγμή της εκδήλωσης ο Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης έκανε το προσκλητήριο νεκρών, όπου χιλιάδες Έλληνες με αναμμένες δάδες  στα χέρια αναφώναξαν "Παρών". Ακολούθως κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο των Πεσόντων εκ μέρους του πολιτικού κρατουμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, εκ μέρους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και εκ μέρους της πατριωτικής εφημερίδας "Στόχος".





Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.















ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: