ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΑΥΓΗ

Χρυσή του Έθνους η Αυγή
40 έτη παρήλθαν από τη μεταπολίτευση. 40 έτη προδοτικών, ξενόδουλων και ανθελληνικών κυβερνήσεων που οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια τον πολύπαθο πλέον ελληνικό λαό στον οικονομικό-μα κυρίως-στον εθνικό μαρασμό. Προαιώνιες Ιδέες της Φυλής καπηλεύτηκαν, Αθάνατες Αξίες καταπατήθηκαν και στη θέση τους ήλθαν άλλες, μιαρές, άκρατα υλιστικές και ύπουλα ξενόφερτες. 40 έτη, ανύπαρκτοι κυβερνώντες, ασήμαντοι πολιτικάντηδες και κάθε λογής κομματικοί τυχοδιώκτες μαστίζουν δίχως ίχνος τύψης αυτό τον Ιερό τόπο.
Μέσα όμως σε όλο αυτό το πολιτικό σκοταδισμό και τη κοινωνική καταβύθιση, έχει ανατείλει περήφανα η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.  Η Χρυσή Αυγή που ήταν πάντα εδώ. Ενάντια σε κάθε μορφή αποκλεισμών, φιμώσεων, διώξεων, φυλακίσεων  και πληθώρα εγκληματικών ενεργειών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος  θα είναι το τρίτο κόμμα και ο  πραγματικά μεγάλος και μοναδικός νικητής αυτής της κομβικής εκλογικής αναμέτρησης.  Ενάντια σε κάθε χαλκευμένη δημοσκόπηση, σε κάθε αισχρή συστημική προπαγάνδα, η Χρυσή Αυγή απάντησε με υπέρ πάντων αγώνα μέσα και  έξω από τα κελιά της Τιμής, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε καρδιά που επιμένει να πάλλεται Ελληνικά, Εθνικιστικά, έντιμα  και ασυμβίβαστα.
Μας πολέμησαν (και μας πολεμούν) λυσσαλέα όλοι οι εκπρόσωποι του ψευδεπίγραφα δημοκρατικού τους τόξου. Διότι, μετά  τη μεγαλειώδη Νίκη των εκλογών του 2012 οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕ συμβιβαστήκαμε , και ΔΕΝ υποχωρήσαμε.   ΔΕΝ επαναπαυτήκαμε στα μίζερα βουλευτικά έδρανα. Αντίθετα, διατρανώσαμε με ασίγαστο σθένος  τις Ιδέες και τις Αρχές μας σε ένα καταρρέον πολιτικό καθεστώς  και υψώσαμε καθάρια τη φωνή μας μέχρι τα ουράνια. Ως εκεί που οι ένδοξοι πρόγονοι μας κείτονται ποθώντας ακριβώς ότι και εμείς. Μία Ελλάδα ελεύθερη από τα δεσμά των ατιμωτικών μνημονίων, των τοκογλύφων και των εγχώριων υπαλληλίσκων τους.  Ποθώντας ένα Έθνος ζωντανό, αυτάρκες και υπερήφανο ξανά.  Και δε θα κάνουμε βήμα πίσω μέχρι τη τελική Νίκη. Ας το γνωρίζουν όλοι αυτό.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Χρήστος Νάστος

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: