ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ, ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ… ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!!!

e1bd85cf84ceb1cebd-ceb5e1bcb4cf87ceb1cebcceb5-cebccf8ccebdcebfcebd-cf84cf83cebfcf80ceaccebdceb7ceb4ceb5cf82-e1bc80cf80cebfcebacf84ceae3

Στην Ελλάδα των τσοπάνηδων και της φουστανέλας των αρχών του 20ου αιώνα, πριν αποκτήσουμε βιομηχανίες,αποκτήσαμε, με το …ζόρι, εργατικό κίνημα.

Κι όπως όλα όσα «αυθόρμητα» συμβαίνουν γύρω μας, έτσι και το εργατικό κίνημα, που αργότερα σήμανε και την δημιουργία του ΚΚΕ, ήταν κι αυτό μία …«αυθόρμητη» δημιουργία του Σιωνισμού.

Όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης ιδρύθηκαν από σιωνιστές.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα «Ελλάδος» ιδρύθηκε φυσικά από …ΜΗ Έλληνες, με πρωτοστάτη έναν πράκτορα δάσκαλο, που δεν είχε γεννηθεί καν στον Ελλαδικό χώρο.
Αφού έστησε το κίνημα και το επάνδρωσε με ορδές καθυστερημένων, φυσικάμετακόμισε στην πατρίδα του, στο …Τελ Αβίβ.

Ὅταν εἴχαμε μόνον τσοπάνηδες, ἀποκτήσαμε ΚΑΙ ...ἐργατικὸ κίνημα!!!1

Ὅταν εἴχαμε μόνον τσοπάνηδες, ἀποκτήσαμε ΚΑΙ ...ἐργατικὸ κίνημα!!!3

Ὅταν εἴχαμε μόνον τσοπάνηδες, ἀποκτήσαμε ΚΑΙ ...ἐργατικὸ κίνημα!!!4

Ὅταν εἴχαμε μόνον τσοπάνηδες, ἀποκτήσαμε ΚΑΙ ...ἐργατικὸ κίνημα!!!6

Όταν οι Γερμανοί απέσπασαν το Ελληνικό Κοπάδι από τα δόντια των «Άγγλων» Rothschild,  αυτοί ενεργοποίησαν άμεσα τα παιδιά της ΣΙΩΝ του ΚΚΕ.
Έτσι αποκτήσαμε …«αυθόρμητα» και «ΕΘΝΙΚΗ» αντίσταση, η οποίακαθοδηγούνταν και πάλι από ΜΗ Έλληνες. Άλλωστε οι Έλληνες δεν είχαν ιδέα από στρατιωτικές τακτικές, από αντάρτικο βουνών και από δολιοφθορές.
Όλη αυτή η τεχνογνωσία, που θα χρησίμευε για να εξαγριώσει τους Γερμανούς κατά των Ελλήνων και τους Έλληνες κατά των Γερμανών  ήταν φυσικά …ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.

Ὅταν εἴχαμε μόνον τσοπάνηδες, ἀποκτήσαμε ΚΑΙ ...ἐργατικὸ κίνημα!!!8

Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…
Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές,  θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί.
Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά,  επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δενδίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο, όταν τους άφησαν εκτός κυβέρνησης.

Και τώρα που είδαμε πως παίζεται η παράσταση με τους «αυθορμήτους εξεγερμένους» εισαγωγής στην Λιβύη, την Συρία κλπ … δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα.

Η ΑΥΓΗ μας θυμίζει το «χρέος» που έχουμε προς τους σιωνιστές.. όπως ο …«Έλληνας» Salvador Bacola, που «θυσιάστηκαν» για να μας …«απελευθερώσουν» από τους Γερμανούς, και να μας ρίξουν και πάλι στα δόντια των …Rothschild.
Το εβραϊκό όνομα Bacola ακούστηκε πρόσφατα και σε μία άλλη νεοταξική είδηση, για τους γάμους δύο αδερφών gay ….ονόματος Bacola.
Θέλησαν να μας τους πασάρουν ως γάμους …«ομογενών» κι «Ελληνοαμερικάνων» από την Λάρισα.

Ὅταν εἴχαμε μόνον τσοπάνηδες, ἀποκτήσαμε ΚΑΙ ...ἐργατικὸ κίνημα!!!9

Βέβαια όσο Έλληνες ήταν ο Benaroya  κι ο Bacola,  άλλο τόσο Έλληνες ήταν οι νεόνυμφοι του Brooklyn …για όσους ξέρουν τι εστί …Brooklyn.

Ὅταν εἴχαμε μόνον τσοπάνηδες, ἀποκτήσαμε ΚΑΙ ...ἐργατικὸ κίνημα!!!10

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: