ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΟΓ.ΜΩΡΑΛΗΣ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο Β.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας (πριν μερικές μέρες έκανε γνωστό ότι μετά το τέλος της θητείας του δεν θα συνεχίσει) Γιάννης Μώραλης θα είναι ο υποψήφιος για την δημαρχία του Πειραιά! Ο κ. Μώραλης ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ το ίδιο ισχύει κι από την στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε το αφεντικό της ομάδας του Ολυμπιακού εδώ και λίγα χρόνια.
Όπως είναι λογικό έχει τεράστιο έρεισμα στον κόσμο των «ερυθρολεύκων» στο μεγάλο λιμάνι της χώρας! Όσον αφορά στον κ. Μαρινάκη, μπορεί να μην είναι υποψήφιος για δήμαρχος, όμως στηρίζει την υποψηφιότητα Μώραλη και μάλιστα το δείχνει με πράξεις καθώς όπως έγινε γνωστό θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μάλιστα αναμένεται να κάνει άμεσα δήλωση για το θέμα.

Η επίσημη τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη στο site του Ολυμπιακού: «Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη αποτελεί μια επιλογή νίκης. Εμπιστεύομαι τον Γιάννη Μώραλη για την θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά. Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για την πόλη μας. Ο Πειραιάς πρέπει να βγει νικητής και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για την μεγάλη ανατροπή. Βαγγέλης Μαρινάκης».


Δεν υπάρχουν σχόλια: