ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΛΑΟΓΑΜΟΥΛΗΔΕΣ

Βάλτε φόρους, κόψτε και από το οξυγόνο μας, πάρτε και τα μέτρα μας, κάντε ό,τι γουστάρετε. Τι να περιμένουμε πια; Έχουμε γεμίσει γατογαμούληδες, αντάρτες νοικοκυραίους που διεκδικούν Δήμους και Περιφέρειες και τρομοκράτες που με το ένα μάτι πληρώνουν τον μπακάλη και με το άλλο κοιτάνε τον κουρέα. Σημαδεύουν το στόχο και η διερχόμενη μπεκάτσα σιχτιρίζει την ώρα που επέλεξε αυτόν τον αεροδιάδρομο.
Κάντε ό,τι θέλετε αφού τα 811 εκατ. ευρώ πλεόνασμα του Σταϊκούρα δείχνουν ότι το πιο μπατιρισμένο μαγαζάκι του πλανήτη “Η Ωραία Ελλάς” σώθηκε. Από τι άραγε σώθηκε; Διότι έχει την τύχη της μπεκάτσας και είναι ήδη μαγειρεμένη στο πιάτο τον κυνηγών που λέγονται σύμμαχοι και Ε.Ε. Η δυστυχία της μπεκάτσας Χώρας είναι ότι της ξεχείλωσαν τον πρωκτό κάποιοι γατογαμούληδες πριν καταλήξει στο πιάτο των κυνηγών. Και ξεσκισμένος και πεθαμένος, τι άλλο να μάς τρομάξει από την αλήθεια που ζούμε;
Φορολογήστε και τα τριγλυκερίδιά μας. Κάντε μας δωρεάν αναλύσεις αίματος κι αν βρείτε ανεβασμένους δείκτες χοληστερίνης και λιπιδίων μη μάς λυπηθείτε καθόλου. Ξεσκίστε μας. Ούτως ή άλλως κάποιος γατογαμούλης παραμονεύει πάντα επιβουλευόμενος την παρθενία της ψήφου μας.
Είστε ακόμη πολύ επιεικείς με την πάρτη μας. Κάντε μας κι άλλα άγρια, βάλτε μπάρες διοδίων στις πόρτες των σπιτιών που ζούμε ακόμα, με την ανοχή των Στουρναθεοχάρηδων. Το πολύ-πολύ να μιμηθούμε τους κατοίκους του Ωρωπού και μαζί με την μπάρα να το κάψουμε το ρημάδι για να μάς δώσετε ελεύθερο να επισκεπτόμαστε τις στάχτες επειδή πλησιάζουν εκλογές.
Τώρα που θα παρουσιάσει ο Σύριζα το σχέδιο Άμυνας για την χώρα και θα κοιμόμαστε ήσυχοι γιατί δεν θα περνάει ούτε ιός τα σύνορά μας μην ανησυχείτε καθόλου για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη διότι θα μπορείτε άνετα να ζητήσετε ασπιρίνη από την τούρκικη κορβέτα “Gatogamoul Hanoum” που παρκάρει στην Άνδρο για καφεδάκι όποτε της γουστάρει.
Φορολογήστε όσους ψάχνουν στα σκουπίδια για αποφάγια ή να βρουν επιστρεφόμενα μπουκάλια εξαργυρώνοντας το αντίτιμο με μισή χούφτα ρύζι στο μπακάλη. Δεν μπορούν αυτοί οι χορτασμένοι να σουλατσάρουν από κάδο σε κάδο χωρίς να αποδίδουν ΦΠΑ και χωρίς να δηλώνουν πόθεν έσχες το μπουκάλι πράγμα που κάνουν όλοι οι δημοκράτες, πατριώτες, γατογαμούληδες.
Αφήνετε ακόμα το Κράτος να είναι μόλις στην 99η θέση παγκοσμίως στην λίστα της Ελευθερίας του Τύπου; Είστε πολύ χαλαροί. Πρέπει να αγριέψετε λίγο διότι σε ένα τέτοιο πλεονασματικό Κράτος πρέπει να κατέχουμε τουλάχιστον την 180η θέση της λίστας ανάμεσα σε 180 χώρες. Γι' αυτό δώστε πράμα. Βάλτε κι άλλους γατογαμούληδες, δώστε κι άλλους αλλήθωρους, μουγκούς και κωφούς τρομοκράτες και προπάντων σφίξτε τα ζωνάρια στους εντεταλμένους δημοσιογράφους του Κράτους να μαζεύουν περισσότερο την γλώσσα τους. Φτιάξτε κι άλλους αρχηγούς, φτιάξτε κι άλλα κόμματα γιατί μπορεί να μείνει ένα 1% των πολιτών χωρίς κρεββάτι-κόμμα στην γατουλογαμοελλάδα.
Ρε γαμογατούληδες, έχετε στα χέρια σας την λίστα των συνειδητά απεχόντων από τις εκλογικές αναμετρήσεις. Τι κάθεστε; Ορμάτε! Τόσα κόμματα έφτιαξε το Κράτος για να καλύψει τους πάντες και υπάρχουν αυτοί που δεν ψηφίζουν; Πού γουργουρίζουν, άραγε, οι αχάριστοι; Φορολογήστε τους αμείλικτα, χώστε τους και μία ισόβια κάθειρξη στα τέσσερα να ξεθυμαίνουν οι ντούροι πατριώτες παρέα με τους γατογαμούληδες.
Πολύ το τραβήξατε το παραμύθι και κουραστήκαμε. Αφού τελικά θα γίνουν όλα όπως στην Κύπρο “με μία και μόνη διεθνή νομική προσωπικότητα, μία και μόνη κυριαρχία, μία και μόνη ιθαγένεια, μέλος του ΟΗΕ και της Ε.Ε” όπως μάς είπε και ο παχουλογατογαμούλης Βενιζέλος. Κάντε μας μία ευρωπαϊκή ιθαγένεια όλους να ξέρουμε πια ότι θα προσκυνάμε τον μάγο και αρχηγό λαογαμούλη της κοινής φυλής των ΕυρωΠέων.
Το τοτέμ της φυλής θα είναι τελικά ένα Πέος. Γιατί λοιπόν, εμείς να την βγάζουμε με το “φιδάκι ο Διαμαντής” των γατουλογαμούληδων που όλο λόγια είναι ως γνωστά γιουσουφάκια της κάθε εξουσίας;
Φτιάξτε τα όπως θέλετε, λοιπόν, γιατί τελικά το ευρωΠέος θα το φάμε όλοι μαζί. Μόνο που ο κάθε γατουλογαμούλης θα το τρώει και θα γλυκαίνεται αποδεικνύοντας τι άνδρα κρύβει μέσα του, ενώ οι υπόλοιποι θα πληρώνουν έξτρα φόρο για τσίγκινα σώβρακα ως ιθαγενείς που δεν έδωσαν την εθνική τους παρθενία με αντίτιμο κανένα καθρεφτάκι που κουνήθηκε μπροστά τους.-
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: