ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου για τις νέες διώξεις μελών της Χρυσής Αυγής

Εθνικό Μέτωπο σήμα
Οι νέες συλλήψεις βουλευτών του κόμματος της Χρυσής Αυγής συντελούν, εφόσον γίνονται με ιδεολογικά κριτήρια, στην τρομοκράτηση του λαού και ενδεχομένως στην «εξόφληση των ιδεολογικών γραμματίων» του παλαιοδικομματισμού στη λαίλαπα της ψευδοαριστεράς, στα χέρια της οποίας ενδεχομένως να περάσει και επισήμως η κρατική εξουσία. Την ίδια στιγμή, με τις συλλήψεις αυτές, εξυπηρετούνται πλήθος άλλων, πέραν των εμφανών, επιδιώξεων.
Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καταδικάζει απερίφραστα τις διώξεις που λαμβάνουν χώρα με συνοπτικές διαδικασίες, όταν μάλιστα πρόκειται περί διώξεων με βάση ιδεολογικά κριτήρια που στόχο έχουν να αμαυρώσουν το εθνικιστικό κίνημα γενικότερα. Εφόσον, βεβαίως επιβεβαιωθεί και το παραμικρό ίχνος παραβατικότητας, αυτή οφείλει να παταχθεί, σε οποιονδήποτε ιδεολογικό χώρο και αν εκφράζεται.

Στις επιδιώξεις του Εθνικού Μετώπου είναι, αφενός μεν η απενοχοποίηση της εθνικιστικής ιδεολογίας για την κοινωνία, διότι αυτή μπορεί να αποτελέσει το μόνο φραγμό στη μεταπολιτευτική ασυδοσία του σήμερα, αφετέρου δε η αποφυγή εξώθησης του λαού στα άκρα. Οι στόχοι αυτοί θα επιτευχθούν μόνο με την επίδειξη εντιμότητας και σοβαρότητας απ’ όλους, όσοι πρεσβεύουν το εθνικιστικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας σε συνδυασμό με τη σωστή λειτουργία των θεσμών και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο εθνικισμός ως βιώσιμη λύση είναι το πραγματικό πρόβλημα τους!

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: