ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Βλέποντας το δέντρο (το δράμα των ναυαγών) και χάνοντας το δάσος (την εξελισσόμενη γενοκτονία των ευρωπαϊκών λαών).


«Συγκίνηση, πόνος και οργή» κατέλαβε για μια ακόμη φορά τους (επιλεκτικά) «ευαίσθητους» αριστερούς και αριστερόδουλους σαπιοδεξιούς, (ευαίσθητους, όταν ένα θέμα αφορά αλλοδαπούς μετανάστες – αναίσθητους όταν ένα παρόμοιο θέμα αφορά Έλληνες) με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό πνιγμού λαθρομεταναστών κατά την διάρκεια επιχειρήσεως διασώσεώς τους από δυνάμεις της ελληνικής ακτοφυλακής, εν μέσω σφοδρής θαλασσοταραχής, στο ανατολικό Αιγαίο, πλησίον του Φαρμακονησίου.
Προτού καλά καλά ληφθούν καταθέσεις για το περιστατικό, έσπευσαν οι διάφορες υστερικές αριστερίζουσες πατσαβούρες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας να βγάλουν από τηλεοράσεως καταδικαστικά πορίσματα, ζητώντας τις κεφαλές των λιμενικών επί πίνακι, σε πλήρη σύμπλευση με σεσημασμένους ανθελληνικούς κύκλους των «ευρωπαϊκών» διευθυντηρίων (Μούιζνιεκς, κλπ). Ήδη προκύπτει από τα στοιχεία ότι όχι μόνο δεν βύθισαν το σκάφος των λαθρομεταναστών οι λιμενικοί, σπρώχνοντάς το τάχα προς τις τουρκικές ακτές όπως έσπευσαν να υποστηρίξουν οι κουρδισμένοι μεταναστοπατέρες της αριστεράς, αλλά, απεναντίας, βρίσκοντας οι λιμενικοί το ακυβέρνητο σκάφος των λαθρομεταναστών ημιβυθιζόμενο και ενώ προσπαθούσαν να το ρυμουλκήσουν προς την πλησίον ελληνική ακτή στο Φαρμακονήσι, όταν κάποιοι εκ των λαθρομεταναστών έπεσαν στη θάλασσα, οι υπόλοιποι μετακινήθηκαν προς την μία πλευρά του σκάφους, με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρίσει και να βυθιστεί άμεσα με κάποια άτυχα γυναικόπαιδα εντός του. Και ενώ οι άνδρες του λιμενικού φαίνεται ότι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την διάσωση των ναυαγών, τα άθλια δίκτυα παραπληροφορήσεως που απηχούν τις απόψεις του ανθελληνικού Συστήματος εξουσίας που δυναστεύει τον τόπο, βρήκαν την ευκαιρία να εμέσουν για μια ακόμα φορά το αντεθνικό τους δηλητήριο. Παρακολουθούμε επί δυο μέρες ένα προπαγανδιστικό κρεσέντο ανακυκλώσεως των συνήθων στερεοτύπων περί της «δυστυχίας των προσφύγων», περί του «ανθρώπινου πόνου», περί του «δράματος των ναυαγών», περί της «αναλγησίας των αρχών», περί της «μάστιγας του ρατσισμού», κλπ. Περιστατικά όπως το τελευταίο προσφέρονται ιδιαιτέρως για την αναπαραγωγή των συστημικών προπαγανδιστικών κλισέ αφού στο «κάδρο» της τραγωδίας υπήρχαν και γυναικόπαιδα… Εμπόριο «πόνου» – βούτυρο στο ψωμί των ανθελλήνων προπαγανδιστών!
Ποια είναι λοιπόν η μεθοδολογία των μ.μ.ε. του Συστήματος; Πρόκειται για το γνωστό κόλπο παραπλανήσεως και εξαπατήσεως των ηλιθίων καταναλωτών μαζικής οπτικοακουστικής προπαγάνδας (τηλεθεατών, ακροατών, αναγνωστών): «βλέπε το δέντρο για να χάνεις το δάσος»! Όπου δένδρο, η περιπτωσιολογία, η εσκεμμένη εστίαση της προσοχής του κοινού στην εκάστοτε περίπτωση, π.χ. στα πρόσωπα των δυστυχών ναυαγών, που παρουσιάζονται έτσι ώστε να διεγείρεται το θυμικό, η στόχευση του «ρεπορτάζ» στην επίκληση του συναισθήματος και βασικά του οίκτου, προκειμένου να εξασφαλισθεί η αδρανοποίηση της όποιας λογικής σκέψεως θα ήταν πιθανόν να προκύψει, σε όσους (που δυστυχώς αποτελούν την συντριπτική πλειονότητα) δέχονται άκριτα και παθητικά την τρέχουσα κάθε φορά ειδησεογραφική εκδοχή. Σκόπιμο ζουμ: στα πρόσωπα των ναυαγών, στο δάκρυ, στα κουφάρια των πνιγμένων. Καμία όμως αναφορά στο συνολικό πρόβλημα, στην μαζικότητα της λαθροεισβολής, στην γιγαντιαία κλίμακα της καθημερινής παραβιάσεως των συνόρων, δηλαδή στην παρουσίαση του φαινομένου μακροσκοπικώς, εν συνόλω, ώστε να φανούν οι πραγματικές διαστάσεις και η σημασία του! Καμία αναφορά στους αδυσώπητους δημογραφικούς δείκτες που αναδεικνύουν τις πραγματικές, τις κολοσσιαίες διαστάσεις του προβλήματος, ήτοι της μαζικής μετακινήσεως του εκρηκτικού ασιατικού και αφρικανικού υπερπληθυσμού προς την γηρασμένη και δημογραφικώς καταρρέουσα Ευρώπη.
Αυτή η συστηματική και άκρως δολία προπαγανδιστική εκστρατεία εξαπατήσεως, που εκπορεύεται από τα μ.μ.ε. του κυρίαρχου πολιτικοοικονομικού Συστήματος, με προφανή σκοπό τον πλήρη αποπροσανατολισμό του κοινού από την ουσία και τις διαστάσεις του προβλήματος της λαθρομεταναστεύσεως, του πιο σοβαρού προβλήματος που απειλεί άμεσα την ίδια την ύπαρξη των Ευρωπαϊκών λαών, την υπόσταση της ευρωπαϊκής πολιτιστικής ταυτότητας και οδηγεί τα ευρωπαϊκές κοινωνίες σε βεβαία κατάρρευση υπό το βάρος των αδιεξόδων των απολύτως μη διαχειρίσιμων φορτίων της μετακινούμενης τριτοκοσμικής ανθρωποπλημμυρίδος, είναι κατευθυνόμενη και ενορχηστρωμένη από αφανή κέντρα αποφάσεων που έχουν σχεδιάσει το μέλλον της Ευρώπης μετά την λήξη του β’ παγκοσμίου πολέμου, αποσκοπώντας στην εξαφάνιση των λευκών ευρωπαίων και την αντικατάστασή τους, ως νέων κατοίκων της Ευρώπης, από μια γκρίζα ακαθόριστη και χωρίς εθνική και φυλετική ταυτότητα ανθρωπομάζα, εύκολα χειραγωγούμενη από τους «περιούσιους» αφέντες του χρήματος. Πρόκειται για ένα σχέδιο στο οποίο στηρίζεται ο συγκεκριμένος τύπος στρεβλής ευρωπαϊκής «ολοκλήρωσης» (ολοκλήρωσης με τους εθνομηδενιστικούς όρους της Ε.Ε.), το οποίο, όπως έχουμε και στο παρελθόν εξηγήσει, ανάγεται στο «όραμα» ενός σκοτεινού κοσμοπολίτη μεγαλοαστού, απροσδιορίστου καταγωγής, ονόματι Count Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergi, που θεωρείται ο προφήτης και θεμελιωτής της Ε.Ο.Κ. (και μετέπειτα Ε.Ε.). Ο εν λόγω «ταγός» των συγχρόνων πολιτικών της Ευρώπης είχε εκπονήσει ένα ανατριχιαστικό σχέδιο για το μέλλον της ηπείρου μας, το οποίο κατά γράμμα ακολουθούν τα υπερεθνικά διευθυντήρια που ορίζουν τις τύχες των λαών της Ευρώπης στην εποχή μας. Βασική επιδίωξη του σχεδίου, η αντικατάσταση των παραδοσιακών ευρωπαϊκών λαών από ένα σύμφυρμα νεγροειδών μιγάδων, ως αποτέλεσμα της μαζικής μεταφοράς ασιατών και αφρικανών στις ευρωπαϊκές χώρες και της αναμίξεώς τους με τους εναπομείναντες εκφυλισμένους γηγενείς, υπό την πολιτική και οικονομική κυριαρχία των Εβραίων.
Όταν λοιπόν ο μ.ο. των γεννήσεων στην Ευρώπη βρίσκεται κάτω από το 1.4 (στην Ελλάδα κάτω από το 1.3!) και όταν κάθε χρόνο μετακινούνται από την Ασία και την Αφρική εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια λαθρομεταναστών, τα οποία εγκαθίστανται ανεμπόδιστα στις Ευρωπαϊκές χώρες, και στα οποία μάλιστα παρέχονται αφειδώς και προνόμια και διευκολύνσεις και κίνητρα γα αναπαραγωγή, τότε το ουσιώδες ζήτημα δεν είναι η διαχείριση του ανθρώπινου δράματος της κατ’ εξαίρεσιν περιπτώσεως ενός φορτίου λαθρομεταναστών που ναυαγεί, αλλά το αποκρυπτόμενο, κοσμοϊστορικών διαστάσεων, εξελισσόμενο δράμα της μεθοδευμένης, συστηματικής γενοκτονίας των ευρωπαϊκών λαών (με ορατό το φάσμα του οριστικού τους αφανισμού σε μια το πολύ δύο γενιές) δια της κατευθυνομένης λαθρομεταναστεύσεως μέρους των δισεκατομμυρίων του υπερπληθυσμού των χωρών του τρίτου κόσμου στην Ευρώπη και με παράλληλη συστηματική αποβλάκωση των ευρωπαίων πολιτών από τους εξουσιαστές τους, δια των μ.μ.ε. που χρησιμοποιούνται για την ύπουλη χειραγώγηση των ναρκωμένων συνειδήσεων, με την χρήση εξελιγμένων μεθόδων υποβολής και ψυχολογικού πειθαναγκασμού (πλύσεως εγκεφάλου) ώστε, οι Ευρωπαίοι πολίτες όχι μόνο να μην είναι εις θέσιν να αντιληφθούν την επιτακτική ανάγκη αντιστάσεως στην γενοκτονία που υφίστανται, αλλά να την επιδιώκουν ενθουσιωδώς, δίκην ενός επιβεβλημένου τάχα «ανθρωπιστικού καθήκοντος» συλλογικής αυτοκτονίας!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: