ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΒΑΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Εκτός από τον Μανώλη Γλέζο που ψήφισε κατά της πρότασης για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ κάνοντας ακόμη και τον... ψηφολέκτη να χρειαστεί επιβεβαίωση για το αν άκουσε καλά, «όχι» ψήφισαν ακόμη 25 βουλευτές.
Συνολικά, η πρόταση για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ έλαβε 26 «ΟΧΙ». Εκτός από τον κ. Γλέζο κατά ψήφισαν, φυσικά οι βουλευτές της ΧΑ, 10 βουλευτές των ΑΝΕΛ (o Τέρενς Κουίκ, η Χρυσούλα Γιαταγάνα, η Ραχήλ Μακρή, ο Γ. Νταβρής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Κ. Γιοβανόπουλος, η Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Βασίλης Καπερνάρος και ο Γ. Δημαράς) και ο ανεξάρτητος Ν.Νικολόπουλος.
Η πρόταση συγκέντρωσε 5 παρών,(ο Παναγιώτης Μελάς, η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Έλενα Κουντουρά και η Μίκα Ιατρίδη). 
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν (εκτός από τον κ. Καμμένο) 27 βουλευτές. Από την ΝΔ οι: Γεράσιμος Γιακουμάτος, Βύρων Πολύδωρας και Θεόδωρος Καράογλου όπως και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Στάθης Παναγούλης, Γιώργος Σταθάκης, Σοφία Σακοράφα, Ρένα Δούρου και Αλέξης Μητρόπουλος. Από το ΠΑΣΟΚ, δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία οι βουλευτές Απόστολος Κακλαμάνης και Δημήτρης Κρεμαστινός. Από την ΔΗΜΑΡ απουσίαζαν ο Βασίλης Οικονόμου και η Ασημίνα Ξηροτύρη, καθώς και ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης και από το ΚΚΕ ο Χρήστος Κατσώτης και ο Νίκος Καραθανασόπουλος. 
Συνολικά, στην ψηφοφορία για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ συμμετείχαν 15 βουλευτές λιγότεροι  από ότι στην ψηφοφορία για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια που πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα. 
Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ότι οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής δεν θα σταματήσουν και θα συνεχιστούν όπως πάντα από τις εισφορές των φίλων και των υποστηρικτών και κυρίως από τους μισθούς των βουλευτών, όπως έγινε και σήμερα με την εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: