ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

"Ασκήσεις θάρρους" από τον Λ.Μαχαιρίτσα για ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του (αριστερών πολιτικών κατευθύνσεων) συνθέτη και στιχουργού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο ραδιόφωνο του Alpha για τις προφυλακίσεις βουλευτών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

«Ούτε κανείς είναι ένοχος, ούτε κανείς είναι αθώος, ούτε τίποτα. Είναι ένα πράγμα που υποτίθεται ότι θα βγάλει η Δικαιοσύνη, οι μισοί είναι μέσα, οι μισοί είναι έξω, ένα τουρλουμπούκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη. Και αφού περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες...», ανέφερε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

«Πάντως», παρατήρησε, «δεν μπορεί να πάει κανείς φυλακή, επειδή έχει στο σπίτι του φωτογραφία του Χίτλερ ή κράνη, αυτό δεν γίνεται, δηλαδή μπορείς να μπεις φυλακή κι αν έχεις "Τα Άπαντα του Στάλιν" δεν γίνεται αυτό. Αποκλείεται αυτό».

«Πρέπει», σημείωσε ο μουσικοσυνθέτης, «να βρεθούν άλλα πράγματα για να πας φυλακή. Η ουσία του θέματος είναι ότι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, την τρέχουν την υπόθεση τώρα εισαγγελείς, παρα-εισαγγελείς, ανακριτές και τα λοιπά».

Σίγουρα για να βγαίνει ένας αριστερός τέτοια εποχή και να λέει αυτό που πιστεύει για την υπόθεση ΧΑ χρειάζεται πολύ θάρρος. Δεν έχει σημασία αν έχει δίκιο ή όχι. Σημασία έχει ότι πάει κόντρα στο σύστημα...

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: