ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ & ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

Eνώ η πατρίδα μας παραπαίει οικονομικά και ο διαλυτικός ρόλος δύο και πλέον εκατoμμυρίων λαθρομεταναστών χτυπάει την συνοχή της ελληνικής κοινωνίας, έχουμε από κοντά και τους επαγγελματίες του αντιρατσισμού. Οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ''...μέσα σε τρεις μήνες έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 300 επιθέσεις εναντίον οικονομικών (σ.σ. προσέξτε την ορολογία τους) μεταναστών που ζουν στη χώρα μας''. Εννοείται πως οι καταγγελίες κάνουν τον γύρο του κόσμου, αφού οι Έλληνες, εκτός από τεμπέληδες, διεφθαρμένοι κτλ κτλ, είναι τώρα και ρατσιστές.
Δημοσιεύματα υπάρχουν σε μεγάλες ξένες εφημερίδες, όπως η Washington Post, αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.Τον γύρο του κόσμου κάνει το ρεπορτάζ του Associated Press με καταγγελίες μελών ελληνικών αντιρατσιστικών οργανώσεων. Την ίδια στιγμή, οι γερμανικοί Financial Times υποστηρίζουν πως ο Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νιλς Μούιζνιεκς ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα ως επικεφαλής αντιπροσωπείας, προκειμένου να ελέγξει τη νομιμότητα της Χρυσής Αυγής (!!!).

Σύμφωνα με καταγγελίες των επαγγελματιών προοδευτικών στο Associated Press, πίσω από τις επιθέσεις βρίσκονται μέλη της Χρυσής Αυγής. «Οι ακτιβιστές συνδέουν τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών με την άνοδο που σημείωσε το κόμμα της Χρυσής Αυγής, η οποία χρησιμοποιεί επιθετική ρητορική εναντίον τους και χαρακτηρίζεται από τους πολιτικούς της αντιπάλους ως νεοναζί. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται ότι βρίσκονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις, αλλά το κόμμα αρνείται οποιαδήποτε σχέση», μεταδίδει το Associated Press.

Το πρακτορείο φιλοξενεί, μάλιστα, δηλώσεις ενός 40χρονου άνδρα από την Ινδία ο οποίος καταγγέλλει ότι το βράδυ της Τρίτης ομάδα 20 κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε Ινδούς και Πακιστανούς μετανάστες στο Μενίδι. «Ήταν περίπου 10 το βράδυ κι εγώ βρισκόμουν έξω (από το σπίτι) κι έτρωγα γιατί είχε πολλή ζέστη. Ξαφνικά εμφανίστηκαν περίπου 20 άνδρες, ίσως και περισσότεροι. Όλοι φορούσαν κουκούλες. Άρχισαν να μας χτυπούν» καταγγέλλει ο 40χρονος, ο οποίος βρίσκεται κι εργάζεται στη χώρα μας τα τελευταία 12 χρόνια. «Ήταν σαν να ήθελαν να μας σκοτώσουν» προσθέτει, με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπό του.

Στο ίδιο τηλεγράφημα υπάρχουν δηλώσεις και του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ. «Πρόκειται για φασιστικές συμμορίες και κάποιος πρέπει να τους σταματήσει. Κατέστρεψαν τα πάντα -τηλεοράσεις, ψυγεία, πόρτες και παράθυρα» λέει ο Τζαβέντ Ασλάμ, σημειώνοντας ότι επιθέσεις έγιναν σε συνολικά επτά σπίτια.

Το Associated Press αναφέρεται επίσης στην πρόσφατη έκθεση για την ξενοφοβική βία στην Ελλάδα της οργάνωσης Human Rights Watch, στην οποία διαπιστώνεται η απροθυμία των διωκτικών και των δικαστικών αρχών να αποτρέψουν τις αυξανόμενες επιθέσεις κατά μεταναστών, αιτούντων πολιτικό άσυλο και προσφύγων. Το πρακτορείο σημειώνει, δε, ότι η αστυνομία δεν έχει καταγεγραμμένα στοιχεία για τις ρατσιστικές επιθέσεις, με το αιτιολογικό ότι πολλές φορές το κίνητρο των δραστών παραμένει αδιευκρίνιστο.
Εννοείται πως κουβέντα για τον τρόμο στον οποίο καταδικάστηκαν να ζουν εκατομμύρια Ελλήνων από τα εγκλήματα των ασιατικών ορδών που μας κουβαλήθηκαν εδώ, κουβέντα για το ότι οι Έλληνες φοβούνται να βγούν έξω από την πόρτα τους, κουβέντα για την γκετοποίηση ολόκληρων συνοικιών. Ο ρατσισμός, είναι στην πραγματικότητα σε βάρος των Ελλήνων...                                                           ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: