ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ''ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΤΙΣΤΕ, ΕΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΝΕΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ'' 02.04.2012 ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
''ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΤΙΣΤΕ, ΕΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΝΕΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ''
όριζε το 1821 ο Κοσμάς Αιτωλός και μας δείχνει μέχρι και σήμερα το δρόμο της πνευματικής αναγέννησης. Με κληρονομιά λοιπόν τα λόγια του Πατροκοσμά και σε συνεργασιά με τους πνευματικούς ανθρώπους της Ελλάδας , ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 17ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλεί όχι τόσο σε μια ομιλία, όσο σε ένα μάθημα ζωής.
Όσο κι αν η κρίση στην παιδεία διαλύει τα σχολεία μας, εμείς γινόμαστε ΕΝΑ με τους ήρωες του ΄40 φωνάζοντας Ο Χ Ι. Στο προαιώνιο εθνικό δίλημμα ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ'' διαλέγουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του λόγου και της σκέψης! Σας προσκαλούμε λοιπόν στον πρώτο κύκλο διαλέξεων- συνομιλιών που διοργανώνουμε , για να θωρακιστούμε πνευματικά εναντίον της κρίσης.
Τη Δευτέρα 2 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, στις 8:00 μμ ο στρατηγικός σύμβουλος κ. Νίκος Λυγερός ,ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα μας , θα δώσει διάλεξη με θέμα:
''ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ''
Η παρουσία κάθε ενος απο εμας και δη Γονέα κρίνεται απαραίτητη, για να ενωθούμε όλοι στον αγώνα κατά της πνευματικής εξαθλίωσης!

Διοργάνωση : Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων 17ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.
Τηλέφωνο πληροφοριών: 6976287807                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια: