ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Αριστοτέλης Γκούμας: «Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται», (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

DSCF1261.JPG



DSCF1247.JPGDSCF1242.JPGDSCF1241.JPGDSCF1239.JPG
Η επέτειος της δολοφονίας και το μνημόσυνο του Αριστοτέλη Γκούμα ο οποίος έχασε τη ζωή του από φανατικούς Αλβανούς εθνικιστές συνέπεσε με την αποκάλυψη προτομής του παλληκαριού στην Παλιά Χιμάρα χθες. «Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται», είναι η επιγραφή που βρίσκεται κάτω από την προτομή του Αριστοτέλη Γκούμα που στήθηκε στους Αγίους Πάντες και το ελληνικό σχολείο.

Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στο κέντρο της Χιμάρας, στην οποία χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργυροκάστρου Δημήτριος.
Στην τελετή παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι βορειοηπειρωτικών φορέων, αλλά και εκπρόσωποι Ηπειρωτικών συλλόγων από Ελλάδα και εξωτερικό. 
Στην τελετή που έστειλε μήνυμα ενότητας συμμετείχαν εκατοντάδες Βορειοηπειρώτες από τη Χιμάρα, και άλλες περιοχές της Βορείου Ηπείρου. Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ο πρόεδρος του παραρτήματος Ομόνοιας Χιμάρας Νικόλαος Μπρίγκος μαζί με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Χιμαριωτών, Ανδρέα Μαρτίνο, πολλάκις συλληφθλεντε και φυλακισθένατα επί Εμβέρ Χότζα. Μετά την κατάθεση στεφάνων από τους παριστάμενους, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου.                                                                                          ΠΗΓΗ:www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: