ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Η αναίμακτη κατάληψη της Ευρώπης από τους Μουσουλμάνους



Οι ισλαμιστές εξτρεμιστές αναπτύσσουν με ταχείς ρυθμούς τη δημιουργία «απαγορευμένων», για μη Μουσουλμάνους, περιοχών στις ευρωπαϊκές πόλεις.
Πολλές από αυτές τις «no-go» ζώνες λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, υπαγόμενες στον ισλαμικό νόμο της Σαρίας. Οι επίσημες κρατικές αρχές έχουν χάσει τον έλεγχο τους, και σε πολλές περιπτώσεις αδυνατούν ακόμη και να παράσχουν τα βασικά δημόσια αγαθά, όπως είναι η αστυνόμευση, η πυρόσβεση, και η διακομιδή ασθενών.
Οι απαγορευμένες αυτές περιοχές αποτελούν προϊόν δεκαετιών φιλελεύθερης πολυπολιτισμικής πολιτικής, η οποία έχει ενθαρρύνει τους Μουσουλμάνους στο να δημιουργήσουν δικές τους παράλληλες κοινωνίες, και να παραμείνουν απομονωμένοι, παρά να ενσωματωθούν στις κοινωνίες των χωρών που τους φιλοξενούν.
Για παράδειγμα, στη Βρετανία υπάρχει μια ομάδα με την ονομασία Μουσουλμάνοι Εναντίον των Σταυροφοριών, που ξεκίνησε εκστρατεία με σκοπό τη μετατροπή δώδεκα βρετανικών πόλεων σε ανεξάρτητα μουσουλμανικά κράτη. Η ομάδα μάλιστα αποκαλεί το Λονδίνο ως Λονδονιστάν! Τα «εμιράτα» αυτά, θα λειτουργούν, λένε,  ως ανεξάρτητοι μουσουλμανικοί θύλακες, υπό τον νόμο της Σαρίας, και εκτός της αρμοδιότητας των βρετανικών αρχών.

Στα σχέδια της ομάδας είναι να «ισλαμοποιηθούν» πλήρως οι εξής βρετανικές πόλεις και περιοχές: Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, και Waltham Forest στο Β.Α. Λονδίνο, και τα Towerr Hamlets στο ανατολικό Λονδίνο.
Στη συνοικία Tower Hamlets (γνωστή ως Ισλαμική Δημοκρατία Tower Hamlets), οι εξτρεμιστές Μουσουλμάνοι κληρικοί (γνωστοί ως Ταλιμπάν), εκδίδουν πολύ συχνά απειλές θανάτωσης εναντίον γυναικών που αρνούνται να φορέσουν το ισλαμικό πέπλο. Οι δρόμοι της συνοικίας είναι γεμάτοι από αφίσες που προειδοποιούν ότι αυτή ελέγχεται από τον ισλαμικό νόμο. Οι όποιες διαφημίσεις ή πινακίδες θεωρούνται ότι προσβάλλουν το μουσουλμανικό αίσθημα, πέφτουν θύματα βανδαλισμού, ή απλά σβήνονται με μπογιά.
Στη περιοχή Bury Park του Luton, οι Μουσουλμάνοι κατηγορούνται για «εθνοκάθαρση» εξαιτίας της συνεχούς παρενόχλησης των μη Μουσουλμάνων, πολλοί εκ των οποίων αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη περιοχή.
Στο West Midlands, δυο Χριστιανοί ιερείς έχουν κατηγορηθεί για «εγκλήματα μίσους» επειδή μοίρασαν ευαγγελικά φυλλάδια  σε μια μουσουλμανική γειτονιά του Birmingham.
Στο Leytonstone του ανατολικού Λονδίνου, ο Μουσουλμάνος εξτρεμιστής Abu Izzadeen παρενόχλησε πρόσφατα τον πρώην υπουργό Εσωτερικών John Reid, ρωτώντας τον πως «τόλμησε να εισέλθει σε μουσουλμανική περιοχή».
Στη Γαλλία, ολόκληρες περιοχές πόλεων θεωρούνται ήδη ως μη προσβάσιμες από την αστυνομία. Σύμφωνα μες τελευταίες εκτιμήσεις, υπάρχουν 75 τέτοιες ευαίσθητες αστικές ζώνες»( Zones Urbaines Sensibles, ZUS), όπως τις αποκαλούν. Σε αυτές τις ζώνες ζουν περίπου 5 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι, χωρίς στην ουσία να υπάγονται σε κανέναν γαλλικό κρατικό έλεγχο.
Παράλληλα, οι Μουσουλμάνοι πήραν τον έλεγχο και άλλων περιοχών της χώρας. Στο Παρίσι, αλλά και σε πόλεις όπως η Λυών, η Μασσαλία, και η Τουλούζη, χιλιάδες Μουσουλμάνοι αποκλείουν δρόμους και πεζοδρόμια, παγώνοντας στην ουσία τη φυσιολογική εμπορική και οικονομική ζωή, και αναγκάζοντας τους μη Μουσουλμάνους να παραμένουν κυριολεκτικά φυλακισμένοι μέσα στους ιδιωτικούς χώρους τους. Μάλιστα, κάποια τεμένη έχουν αρχίσει να μεταδίδουν μέσω μεγαφώνων συνθήματα τύπου «Αλαχού Ακμπάρ»!
Όλα αυτά θεωρούνται ως κατάληψη και κατοχή «χωρίς τανκς», και έχουν προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των γηγενών πληθυσμών. Παρά τα πολλά όμως παράπονα από πλευράς πολιτών, οι αρχές αρνούνται να επέμβουν φοβούμενες γενικευμένες αντιδράσεις, και τυχόν ταραχές.

Στις Βρυξέλλες, που είναι κατά 20% μουσουλμανικές, υπάρχουν αρκετές γειτονιές που θεωρούνται «no-go zones» για τους αστυνομικούς, οι οποίοι συχνά δέχονται λιθοβολισμούς από τους νεαρούς Μουσουλμάνους. Στη περιοχή Kuregem της πόλης, που θυμίζει ζώνη πολέμου, οι περιπολίες της αστυνομίας γίνονται πάντα με δυο περιπολικά οχήματα. Στη περιοχή Molenbeek, έχει απαγορευτεί στους αστυνομικούς να πίνουν καφέ ή να τρώνε δημοσίως, στη διάρκεια του Ραμαζάν.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Γερμανία, με τον αρχηγό της αστυνομίας Bernhard Witthaut να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη του, ότι και στη χώρα του έχουν πλέον επιβληθεί απαγορευμένες ζώνες. Ερωτηθείς αν υπάρχουν περιοχές που η αστυνομία δεν μπορεί πια να προστατέψει, ο Witthaut απάντησε: «Οι πολιτικοί προϊστάμενοι θα το αρνηθούν, όμως όλοι γνωρίζουμε που μπορούμε να πάμε με αυτοκίνητο, και που θα χρειαστεί να πάμε, αν πάμε, με τεθωρακισμένα. Ο λόγος είναι ότι οι αστυνομικοί φοβόμαστε για την ασφάλειά μας. Υπάρχουν πράγματι τέτοιες περιοχές. Και το χειρότερο είναι ότι σε αυτές τις περιοχές δεν διώκεται το έγκλημα. Λειτουργούν αυτόνομα. Μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις λαμβάνουν γνώση οι αρχές. Η εξουσία του κράτους απουσιάζει εντελώς».
Στην Ιταλία, οι Μουσουλμάνοι έχουν καταλάβει τη Piazza Venezia της Ρώμης, και κάνουν δημόσιες προσευχές. Στη Bologna, οι Μουσουλμάνοι εκτοξεύουν συνεχείς απειλές ότι θα ανατινάξουν τον καθεδρικό Ναό του Α. Πετρόνιου, επειδή περιέχει μια φρεσκογραφία 600 ετών, που εμπνευσμένη από τη Κόλαση Του Δάντη, απεικονίζει τον Μωάμεθ να βασανίζεται στη κόλαση.
Στην Ολλανδία, ένα δικαστήριο διέταξε το δημόσιο να δημοσιεύσει μια πολιτικά μη ορθή λίστα 40 περιοχών no-go zones στη χώρα. Οι μεγαλύτερες προβληματικές μουσουλμανικές περιοχές βρίσκονται στο Άμστερνταμ, στο Ρότερνταμ, και στην Ουτρέχτη. Η περιοχή Kolenkit του Άμστερνταμ θεωρείται η πλέον επικίνδυνη και προβληματική σε ολόκληρη τη χώρα.

Στη Σουηδία, που έχει ίσως τους πλέον φιλελεύθερους μεταναστευτικούς νόμους της Ευρώπης, μεγάλα κομμάτια της νότιας πόλης του Μάλμο, που είναι κατά 25% μουσουλμανική, θεωρούνται απαγορευμένες περιοχές για τους μη Μουσουλμάνους. Οι διασώστες της πυροσβεστικής, όπως και τα ασθενοφόρα, αρνούνται να εισέλθουν σε αυτά τα «ανεξάρτητα εδάφη» χωρίς αστυνομική προστασία. Στη συνοικία Rosengaard, η ανεργία μεταξύ των ανδρών είναι στο 80%. Σε μια περίπτωση που οι πυροσβέστες αποπειράθηκαν να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε σε τζαμί, δέχτηκαν σφοδρή επίθεση με πέτρες.
Στη πόλη του Gothenburg, οι νεαροί Μουσουλμάνοι καθημερινά πετάνε βόμβες μολότοφ στα περιπολικά της αστυνομίας. Ήδη έχουν καεί 15 περιπολικά, ενώ οι αστυνομικοί υφίστανται συνεχή παρενόχληση από ακτίνες λέιζερ, με αποτέλεσμα κάποιοι απ αυτούς να χάσουν προσωρινά την όρασή τους.
Σύμφωνα με τον ιμάμη Adly Abu Hajar, «η Σουηδία αποτελεί το καλύτερο ισλαμικό κράτος»!
Του Soeren Kern
Hudson New York
http://www.hudson-ny.org/2367/european-muslim-no-go-zones
Απόδοση:S.A.                                                                                                                                            ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Ο Βενιζέλος και οι τραπεζίτες θέλουν εκλογές


Είχαμε προειδοποιήσει τον ΓΑΠ ότι «ο Βενιζέλος δεν είναι το παιδί που πετά έξω τα σκουπίδια». Και αμέσως μετά βλέπουμε ότι ο αντιπρόεδρος εφαρμόζει το δικό του πολιτικό σχέδιο, που συμπίπτει σε ορισμένα σημεία με εκείνο του πρωθυπουργού, αλλά διαφωνεί στο κύριο: τις εκλογές για το ποιος θα νέμεται την εξουσία.
Ο Παπανδρέου είναι γνωστό ότι στην παρούσα φάση δεν θέλει με τίποτα τις εκλογές. Θα προσπαθήσει να τις αποφύγει και έχει σκεφτεί και ορισμένα κόλπα (δημοψήφισμα, πολιτειακές αλλαγές) για να τις αποφύγει.
Ο Βενιζέλος έχει ένα περισσότερο σύνθετο σχέδιο (και έχει και plan B). Θέλει εκλογές για να χάσει ο Παπανδρέου και εργάζεται γι’ αυτές. Γι’ αυτό ζητά την «επαναδιαπραγμάτευση» του μνημονίου («να εκτιμήσουμε από κοινού με την τρόικα τα μακροοικονομικά δεδομένα και επί τη βάση αυτών να αξιολογήσουμε τους δημοσιονομικούς στόχους», είπε). Θέλει να μπορεί τους επόμενους τέσσερις μήνες να έχει περιθώρια χειρισμών, ώστε αν χρειαστεί να γίνουν εκλογές.
Ο αντιπρόεδρος θεωρεί ότι αν κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές, ο ΓΑΠ θα πιστωθεί εκείνος την νίκη. Αν χάσει ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς είναι αυτοδύναμος, τότε ο Βενιζέλος θα διεκδικήσει την κομματική ηγεσία.
Αλλά και στην περίπτωση που η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, αλλά όχι αυτοδύναμη (εκτιμά ότι είναι το πιθανότερο), πάλι θα έχει μερίδιο στην εξουσία ως η ισχυρή προσωπικότητα της οικουμενικής κυβέρνησης που (εκτιμά ότι) θα σχηματιστεί, ενώ θα μπορεί να θέσει και πάλι θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Γι’ αυτό ο Βενιζέλος έχει προσεγγίσει επιχειρηματίες και μηντιάρχες που προωθούν το σενάριο της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και ΛΑΟΣ, Ντόρα. Ήδη κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, λένε ότι η συναίνεση που καταγράφηκε στην παιδεία, προοιωνίζεται και άλλες συναινέσεις.
Που συμπίπτουν Παπανδρέου και Βενιζέλος; Στο περιεχόμενο της πολιτικής τους. Γι’ αυτό όταν οι δυο τους συνεργάζονται και «επί του πρακτέου» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ο ΓΑΠ δεν θα διαφωνήσει αν ο Βενιζέλος του «σερβίρει» ότι πρέπει να δώσουμε 30 δις για την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος. Και οι δύο θα συμφωνήσουν ότι τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου πρέπει να εφαρμοστούν.
 Σε πανικό οι περισσότεροι τραπεζίτες
Από την άλλη μεριά, σε κατάσταση πανικού βρίσκονται οι περισσότεροι πάλαι ποτέ πανίσχυροι Έλληνες τραπεζίτες, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βλέπουν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους. Αφού τα έκαναν όπως τα έκαναν με τα θαλασσοδάνεια και όλα τ’ άλλα, τώρα αρνούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να αυξήσουν τα μετοχικά κεφάλαια των τραπεζών τους, απαιτώντας από την κυβέρνηση και την τρόικα να τους σώσει για άλλη μια φορά, δίνοντας τους λεφτά. Τρέμουν και ξορκίζουν όμως σαν το μεγαλύτερο κακό την «κρατικοποίηση» όπως τη λένε -στην ουσία πρόκειται για τις μετοχές που θα λάβει η κυβέρνηση ως αντίτιμο. Θέλουν να πάρουν και αλλά και για άλλη μια φορά να μη δώσουν τίποτα. Τώρα  δεν θα είναι εύκολο όμως. Γι’ αυτό και οι τραπεζίτες τα παίζουν όλα για όλα. Οι περισσότεροι επιθυμούν και επιδιώκουν  εκλογές, εδώ και τώρα, όχι για να φύγει  η κυβέρνηση, αλλά για να παγώσει η «κρατικοποίηση» των τραπεζών που πιστεύουν ότι σχεδιάζεται και να πάρουν δυο τρεις μήνες παράταση.
Στο ίδιο κλίμα τις τελευταίες μέρες φαίνεται να κινείται και το Mega ενώ μεγάλη πρεμούρα για τις τράπεζες δείχνει και ο Γ.Καρατζαφέρης, τόση που δεν δίστασε να τα βάλει και με την ΤτΕ …γιατί δεν τις προστατεύει!                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Οι τράπεζες... χρεοκοπούν τη χώρα


Γράφει ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης
Δημοσιογράφος

Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι στο απυρόβλητο και παρά τη μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα, οι μεγαλοτραπεζίτες μας εξακολουθούν να αμείβονται με υψηλούς μισθούς και υπέρογκα bonus. Οι κυβερνήσεις συμβιβασμένες με μεγαλομετόχους και διοικήσεις δεν τόλμησαν να περιορίσουν την αισχροκέρδεια των τραπεζών. Οι τράπεζες μέχρι το 2008 παρουσίαζαν υπερκέρδη, που ούτε επενδύθηκαν στα μετοχικά τους κεφάλαια, ούτε διατέθηκαν στην αγορά για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση.

Σήμερα βιώνουμε μία απίστευτη κοροϊδία, την ώρα που κόβονται μισθοί, συντάξεις και χιλιάδες νέοι άνθρωποι μένουν άνεργοι, να βλέπουμε τις τράπεζες να μην προχωρούν στην πώληση των μη χρηματοπιστωτικών θυγατρικών εταιριών τους, για να αντλήσουν κεφάλαια και να αυξήσουν τα αποθεματικά τους. Αλήθεια γιατί η Alpha Bank δεν πουλά το ξενοδοχείο HILTON, η Eurobank το Κing – George, η Εθνική τον Αστέρα της Βουλιαγμένης; Τι εξυπηρετούν αυτές οι εμμονές, την ώρα που δεν διαθέτουν δάνεια στην αγορά, για να στηριχθούν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες;

Ποιος θα μας εξηγήσει, αν όχι η ανύπαρκτη και άτολμη κυβέρνηση, γιατί δεν μείωσαν τους μισθούς και τα bonus των Προέδρων, Δ/ντών Συμβούλων, Γενικών Δ/ντών των Τραπεζών; Ο Έλληνας φορολογούμενος "ματώνει" τα τελευταία χρόνια και δέχεται απανωτές φοροεπιδρομές για να σωθεί η χώρα. Οι τραπεζίτες γιατί παραμένουν στο απυρόβλητο; Είναι τόσο δύσκολο να δημοσιευθούν οι αμοιβές τους για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός, που συντηρεί τις τράπεζες, πόσο του κοστίζουν οι μέτοχοι και τα διοικητικά συμβούλια;

Οι ελληνικές τράπεζες έχουν πάρει μέχρι σήμερα, υπό τη μορφή εγγυήσεων, 100 δισ. ευρώ από τα 110 δισ. ευρώ που έχει δανειστεί η πατρίδα μας. Οι Έλληνες πολίτες έσωσαν δύο φορές τις τράπεζες με τις εγγυήσεις που δόθηκαν και απαιτούν από τους μεγαλομετόχους να συνδράμουν και οι ίδιοι, κάνοντας αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων στις τράπεζές τους. Όποια τράπεζα δεν αντέξει, να αγοραστεί ή να συγχωνευθεί με κάποια άλλη, για να αποκτήσει ευελιξία και κινητικότητα το τραπεζικό σύστημα. Οι τράπεζες πλέον ανήκουν στο ΛΑΟ!

Προτείνω στον Πρωθυπουργό να προχωρήσει στην κρατικοποίηση των τραπεζών μέχρι να εξυγιανθούν και μετά να πωληθούν, όπως έκανε η Αγγλία, έτσι ώστε να δημιουργηθούν υπεραξίες για το κράτος. Η Ελλάδα των 11 εκατ. πολιτών δεν έχει ανάγκη πάνω από 3 μεγάλες τράπεζες! Η κυβέρνηση οφείλει να οδηγήσει τις εξελίξεις με ομαλό τρόπο, ώστε να δημιουργηθούν ισχυροί όμιλοι που θα επενδύσουν στην καινοτομία, στην έρευνα, στην τεχνολογία.

Πώς θα ανακάμψει η χώρα όταν χάνονται "οι έξυπνες ιδέες" και το ανθρώπινο δυναμικό μεταναστεύει στο εξωτερικό; Πότε θα εφαρμόσουμε τον οδικό χάρτη για τη νέα γενιά; Σήμερα οι τράπεζες και οι μεγαλομέτοχοί τους χρεοκοπούν τη χώρα. Ζητούν συνέχεια εγγυήσεις – χρήματα για την επιβίωσή τους και έχουν "στεγνώσει" την αγορά από ρευστότητα. Η αγανάκτησή μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο και απαιτούμε εδώ και τώρα από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα, να αναλάβει τις ευθύνες του και να οδηγήσει τις τράπεζες σε άμεσες συγχωνεύσεις. Πατριωτικές λογικές για να σωθεί η χώρα. Δικαιοσύνη και αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα.                                                                                         ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com