ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ



Μέσα σε ένα χρόνο η πρώτη φορά Αριστερά έχει κάνει τρομακτικές ζημιές στη χώρα.
Κλειστές τράπεζες, οικονομική καταστροφή, τραγική διαπραγμάτευση, εθνικός εξευτελισμός κλπ.
Άλλες ζημιές διορθώνονται εύκολα, άλλες δύσκολα. Πάντως διορθώνονται.

Υπάρχει όμως και μία ζημιά που δεν διορθώνεται με τίποτα απολύτως.
Η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς δημιούργησε το χειρότερο δυνατό προηγούμενο για τους επόμενους που θα ακολουθήσουν. Γέννησε το άλοθι για κάθε μελλοντικό πολιτικό απατεώνα. Κι αυτό είναι κάτι που θα το πληρώνουμε πολύ μετά από την τελευταία δόση του όποιου μνημονίου.

Κατήργησε κάθε όριο ψεύδους.
Ποιος θα τολμήσει να κατηγορήσει τον επόμενο που θα πει μερικά τυπικά πολιτικά ψέματα όταν αποδεχθήκαμε αδιαμαρτύρητα την Αριστερά που μας πούλησε σκησμένα μνημόνια, ταμπουρλοζουρνάδες και λεφτά από τον ουρανό?

Κατήργησε κάθε όριο αυταρχισμού και αδιαφορίας για το λαό.
Ποιος θα τομήσει να κατηγορήσει τον επόμενο που θα αγνοήσει κοινωνικές ομάδες, όταν αποδεχθήκαμε την Αριστερά που ξεδιάντροπα σχεδόν μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ μέσα σε μια νύχτα?

Κατήργησε κάθε έννοια πολιτικής σοβαρότητας και καθωσπρεπισμού.
Ποιος θα κατηγορήσει τον επόμενο που θα ξεφύγει από τους αστικούς κανόνες ευγένειας, όταν αποδεχθήκαμε και σχεδόν ερωτευθήκαμε την Αριστερά με τα πολύχρωμα πουκάμισα, τα σακίδια, τα παρδαλά κουρέματα και τους φραπέδες?

Κατήργησε κάθε έννοια αξιοκρατίας ή ακόμα και τύπων.
Ποιος θα κατηγορήσει τον επόμενο που θα διορίσει έναν ημέτερο όταν η Αριστερά έχει προσλάβει μέσα σε ένα χρόνο όποιον σερβιτόρο, ράπερ, συγγενή ή φίλο έχει ποτέ περάσει από κομματική συγκέντρωση.

Κατήργησε κάθε έννοια συνταγματικότητας.
Ποιος θα μιλήσει για νόμους και Σύνταγμα όταν η Αριστερά κυβερνάει επί ένα χρόνο με ΠΝΠ και συγκαλεί εθνικές εκλογές όποτε της καπνίσει ή την βολέψει?

Κατήργησε κάθε έννοια νομιμότητας.
Ποιος θα κατηγορήσει τον επόμενο που θα μπλεχτεί σε μικροσκάνδαλο όταν η Αριστερά ξέχασε να δηλώσει την περιουσία της, έκανε απευθείας αναθέσεις έργων, ξεπούλησε και υπερκοστολόγησε τα πάντα?

Κατήργησε κάθε έννοια δημοκρατίας και διαπλοκής.
Ποιος θα κατηγορήσει τον επόμενο που θα παρέμβει στους θεσμούς όταν η Αριστερά ορίζει καναλάρχες, ανοιγοκλείνει μέσα ενημέρωσης όπως την βολέυει και εκφοβίζει την ελευθεροτυπία?

Κατήργησε κάθε έννοια αστυνομικού αυταρχισμού.
Ποιος θα κατηγορήσει τώρα τον επόμενο που θα στείλει τα ΜΑΤ να δείρουν, όταν η Αριστερά έδειρε συνταξιούχους, έριξε χημικά σε παιδάκια και αναπήρους, κατέστηλε διαδηλώσεις κάθε είδους?

Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι: ΚΑΝΕΝΑΣ.

Η Αριστερά είναι πλέον το άλλοθι για κάθε απατεώνα, ανίκανο, φασίστα ή λαοπλάνο.

Κι αυτό είναι το τίμημα που δικαίως θα πληρώνουμε για δεκαετίες, αφού σαν λαός πέσαμε στην παγίδα να την φέρουμε στην εξουσία πιστεύοντας στα άθλια ψεύδη και τις ουτοπικές ελπίδες που μας πούλησε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: