ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Τότε όλοι εσείς δε θα χωράτε πια στη Γη που προδώσατε...Τότε να είστε σίγουροι πως δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.

Πολίτες της Ευρώπης πέφτουν νεκροί, ενώ ήδη το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα προετοιμάζεται. Ρώμη και Λονδίνο στοχοποιήθηκαν ήδη. Οι ανθρώπινες μηχανές του θανάτου βρίσκονται διάσπαρτες παντού…


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, ποια θα είναι η έκταση του φονικού, με πόσο ποτάμι αίματος θα ξεπλυθούν οι δολοφονικές επιχειρήσεις των ισχυρών στη Μέση Ανατολή και η αφέλεια των Δυτικών κοινωνιών που παραμυθιάζονται, με τον κατευθυνόμενο ψευτοουμανισμό των Πιλάτων και το δηλητήριο της πολυπολιτισμικής αποβλάκωσης.

Στη δολοφονική επιχείρηση των τεράτων, όλα έχουν τη δική τους ταυτότητα, και κανείς πλέον δε δικαιούται να την αποσιωπά.
Ταυτότητα έχουν οι χορογράφοι των επεμβάσεων και των γεωπολιτικών ανατροπών στη Μέση Ανατολή. Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που αιματοκύλησαν αυτή τη γωνιά της Γης, για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα, είναι αυτές που οι εκπρόσωποί τους έχυσαν χθες το πρώτο υποκριτικό δάκρυ, χλευάζοντας ουσιαστικά  τα κορμιά των αθώων που ξεψυχούσαν, χωρίς να έχουν ούτε καν την απάντηση στο μοιραίο «γιατί».
Ταυτότητα έχουν και οι αιματοβαμμένοι φονιάδες της χθεσινής επιχείρησης μίσους. Μια ταυτότητα που την βροντοφώναξαν με το καμάρι του διεστραμμένου φονιά, στην κραυγή του θανάτου: «Αλλάχ Ακμπάρ».
Ταυτότητα έχει και το κίνητρο μίσους των τεράτων. Είναι η κουλτούρα του θανάτου που διαπερνά τις διεστραμμένες ψυχές τους. Είναι η πολιτική θρησκεία του μίσους που γαληνεύει τα αρρωστημένα τους μυαλά. Είναι το καρκίνωμα του... φανατικού ισλαμισμού που μας φύτεψαν ντε φάκτο στις γειτονιές και στη ζωή μας.

Αυτά τα τέρατα, δε δολοφόνησαν χθες για να τιμωρήσουν τους ενόχους για τις κατεστραμμένες τους πατρίδες. Σκότωσαν γιατί μισούν τους πολίτες των Δυτικών κοινωνιών. Γιατί μισούν τις αξίες και τον πολιτισμό των λαών τους. Σκότωσαν σφιχταγγαλιασμένοι με τους φονιάδες των δικών τους πατρίδων. Σκότωσαν για να τους προσφέρουν το ανανεωμένο άλλοθι που χρειάζονται για να συνεχίσουν να δολοφονούν τους συμπατριώτες τους. Σκότωσαν αθώους. 

Μα ο μαύρος κατάλογος των ενόχων, δε σταματάει εδώ.
Η πλέον κατάπτυστη, η εξ ίσου συνένοχη και η επίσης αιματοβαμμένη ταυτότητα που περιφέρεται ανάμεσά μας, ως δήθεν αμέριμνη και δήθεν συντετριμμένη δακρύζοντας υποκριτικά πάνω από τη μυρωδιά του θανάτου, είναι η ταυτότητα των ατζέντηδων, που έκαναν και κάνουν ότι μπορούν για να τους φυτέψουν ανάμεσά μας.
Είναι οι πολιτικοί εκπρόσωποι που ανέλαβαν να διαχειριστούν μαζί με όλα τα άλλα, αυτό που αρέσκονται να αποκαλούν πολιτικά ορθό, και που νομοθετούν την υποχρεωτικότητά του στις συνειδήσεις των ανθρώπων.
Είναι οι πληρωμένοι «ανθρωπιστές» των ταγμάτων του σκότους, η νεοταξίτικη τσογλαναρία του Σόρος που υποκρίνονται ουμανισμό αλλά μισούν το συμπολίτη και την πατρίδα που τους γέννησε, όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.
Είναι οι δήθεν δημοκράτες που βάφτισαν «αλληλεγγύη» τις πολιτικές της κατευθυνόμενης εθνικής αποδόμησης, που βάφτισαν «διεθνισμό» την ετερόκλητη πολυπολιτισμική σούπα, που αποκαλούν «αριστερή πολιτική» τον εμμονικό εθνομηδενισμό με όλα του τα συνεπακόλουθα.
Είναι τα τάγματα των εφιαλτών, που βγαίνουν στους δρόμους μασκαρεμένοι δικαιωματιστές, που λειτουργούν στην πράξη ως θλιβεροί αβανταδόροι των φονιάδων.

Όλοι αυτοί που σήμερα εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, φοβούμενοι την οργή του κάθε πολίτη, , αυτοί που μετέτρεψαν τον ανθρωπισμό σε αμειβόμενη μπίζνα, αυτοί που εύκολα και αβασάνιστα, δε δίσταζαν να προσάψουν την ταμπέλα του «ακροδεξιού», σε όλους εκείνους που έβλεπαν τι έρχεται και προειδοποιούσαν για τον εφιάλτη, όλοι αυτοί που με τη στάση τους και τη δράση τους - σε συνεργασία με τους προσκυνημένους στα κελεύσματα της Νέας Τάξης πολιτικούς - δε λειτούργησαν ως διαχειριστές της κατατρεγμένης προσφυγιάς, αλλά απηύθυναν διαρκές κάλεσμα σε δουλεμπόρους και φονιάδες για την κατάληψη των πατρίδων μας, από τους επικίνδυνους εισβολείς, είναι το ίδιο ένοχοι  με τους αιματοβαμμένους φονιάδες.

Υπόλογοι απέναντι σε όλους εμάς, δεν είναι οι αδίστακτοι φυσικοί δολοφόνοι, γιατί δε μπορούν να είναι έτσι κι αλλιώς. Υπόλογοι… εγκληματικά υπόλογοι είστε όλοι εσείς. 
Όλοι εσείς που αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας. 
Όλοι εσείς που αφορίσατε και ενοχοποιήσατε την ανησυχία των πολιτών. 
Όλοι εσείς που βαφτίσατε «ανθρωπισμό» την αντεθνική σας εμπάθεια. 
Όλοι εσείς που στηρίξατε, που ενισχύσατε, που εξωραΐσατε, που νομιμοποιήσατε, το πιο βρώμικο και ύπουλο σχέδιο εποικισμού των χωρών και αποδόμησης των εθνών. 
Όλοι εσείς που στηρίξατε το σχέδιο των εφιαλτών να νομοθετήσουν την υποχρεωτικότητα της ανοχής μας, την υποχρεωτικότητα της συμβίωσής μας με ο φίδι του ισλαμοφασισμού μέσα στις ίδιες τις γειτονιές μας.

Όλοι εσείς, θα πρέπει αργά ή γρήγορα να υποστείτε την παραδειγματικότερη των τιμωριών ως πρωταίτιοι των πιο φρικιαστικών εγκλημάτων.

Αυτή η κοινωνία, αργά ή γρήγορα θα αφυπνιστεί, θα καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις σας, θα 
συνειδητοποιήσει πόσο κίβδηλος και υποκριτικός ήταν ο «ανθρωπισμός» σας… Και τότε να είστε σίγουροι πως δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.


Όταν κι ο τελευταίος αγνός Έλληνας που έσωζε με αυτοθυσία – και καλά έκανε – το «μωρέλι» στη θάλασσα της Μυτιλήνης, συνειδητοποιήσει πως το κοπέλι ο πατέρας του, έβαψε τα χέρια του με αίμα αθώων σε κάποια άλλη πατρίδα, έτσι απλά γιατί μίσησε το λαό της και τις αξίες του, τότε όλοι εσείς δε θα χωράτε πια στη Γη που προδώσατε με τον πιο ύπουλο και εφιαλτικό τρόπο.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Ακολουθούν σκόρπιες σκέψεις διατυπωμένες την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθούσε εμβρόντητος το φονικό, και οι ελεεινοί του ψευτοανθρωπισμού είχαν κλειστεί στα βρωμερά τους καβούκια...

Σήμερα οι ισλαμιστές διαλύουν το Παρίσι. Αύριο κάποιοι άλλοι θα έχουν σειρά. Τώρα ξέρεις... οι δολοφόνοι ήρθαν ανάμεσα σ αυτούς που βοήθησες. Ανάμεσα Σ αυτούς που αντιμετωπίσες ως πρόσφυγες και δυστυχισμένους. Ανάμεσα Σ αυτούς που ενδεχομένως περισυνελεξαν δικοί μας άνθρωποι στη Μυτιλήνη, όταν ο Τσίπρας έδινε παράσταση "ανθρωπιάς". Αυτοί σήμερα δολοφονούν στη Γαλλία και λύνουν τα χέρια του δολοφόνου Ομπάμα, για τη μεγάλη Αμερικανοτουρκικη εισβολή στη Συρία. Τώρα ξέρεις ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετούν αντικειμενικά και οι ελληνόφωνοι "αντιρατσιστές". Η Γαλλία μετά το φονικό κλείνει τα σύνορα της. Τα δικά μας σύνορα οι εφιάλτες τα θέλουν ανοικτά.
Συμπέρασμα πρώτο... Μια ομάδα αποφασισμένη με τον απαραίτητο επιχειρησιακό σχεδιασμό, τίναξαν στον αέρα την άμυνα ενός κράτους στην καρδιά της Ευρώπης. Το δικό τους ταπεινό κίνητρο ήταν να δολοφονήσουν αθώους και να διευκολύνουν τους δολοφόνους για την Αμερικανοτουρκικη επέμβαση στη Συρία.
Εσύ Έλληνα μετράς 10.000 δολοφονημένους και συνεχίζεις να φοβάσαι το χάρτινο κράτος τους. Το δικό σου υψηλό κίνητρο για τη λευτεριά της πατρίδας σου, δε στάθηκε αρκετό για να σε κάνει να εξεγερθεις. Γιατί;
Συμπέρασμα δεύτερο... Οι ισλαμιστές δε δολοφονούν μονάχα αθώους. Εκτελούν και τους ηγέτες τους αν νοιώσουν ότι μπορεί κάτι να μην έκαναν σωστά.
Εσένα Έλληνα οι ηγέτες σου σε πρόδωσαν και δολοφόνησαν χιλιάδες αθώους, μαζί και τον τόπο σου. Και όμως... ακόμη τους προσκυνάς. Γιατί;

Αιφνιδιαστηκαν λέει οι Γάλλοι. Έτσι θα την πάθουμε κι εμείς. Σήμερα το πρωί περπατούσαν στους ίδιους δρόμους με τους δολοφόνους τους. Τους έβλεπαν να καταλαμβάνουν τις πλατείες τους. Να περνούν ανεξέλεγκτοι τα σύνορα τους. Αλλά δεν ανησυχούσε κάνεις. Το φαινόμενο ήταν κανονικό. Και η ανοχή επιβεβλημένη από την πολιτική ορθότητα. Τώρα το ισλαμικό κράτος προειδοποιεί ότι επόμενοι στόχοι είναι το Λονδίνο και η Ρώμη. Κοστίζει φίλε μου ο "ανθρωπισμός"... Και η ώρα του Ταμείου μάλλον έφτασε...

Τη συνέχεια την ξέρετε. Αύριο όλη η Ευρώπη θα έχει κλειστά σύνορα. Και τα εκατομμύρια των εισβολέων θα παραμείνουν εγκλωβισμένα στην Ελλάδα. Καταλαβαίνετε τι μας περιμένει. Καταλαβαίνετε Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει απόδοση Δικαιοσύνης αν δεν εκτελεστούν για το έγκλημα τους, οι βασικοί υπεύθυνοι της άθλιας συμμορίας των λαθρολαγνων που επέτρεψαν και ενθάρρυναν αυτό το κακό.

Όλα τα καθήκια δηλώνουν συγκλονισμένα. Γιουνγκερ, Ομπάμα, κλπ. Συγκλονισμένο δηλώνει και το δικό μας το σουργελο, το οποίο είναι κάτι πολύ περισσότερο από ηθικός αυτουργός του φονικού.

Α Ναι... το ξεχάσαμε αυτό. "Οι τρομοκράτες θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη" λένε...
Και οι ένοχοι θα προσθέταμε εμείς... Και οι ηθικοί αυτουργοί... Η Τασία, ο Αλέξης, ο ΓΑΠ με το λαθρονομο του, εκείνος ο πονοψυχος ο Παπαδημουλης, σύσσωμη η τσογλαναρια του αντιρατσισμου που μόλις όπλισε την Αμερικανοτουρκικη φονική μηχανή που ετοιμάζεται να εισβάλει στη Συρία.

Έλα Αλέξη... Όλοι κλείνουν τα σύνορα τους τσογλανε. Κι εσύ φροντισες το μπουρδελισταν να είναι γεμάτο από δαύτους. Μήπως να οργανώσουμε μια συναυλία αλληλεγγύης στη Λέσβο κι άλλη μια στη Μυτιλήνη, έτσι για να διευκολύνουμε εκείνους που έχει παρκαρισμένους η Τουρκιά να περάσουν απέναντι;

Αλέξη... Βγάλε το ζαρωμενο μπακαλιάρο να κάνει δηλώσεις για το πώς πρέπει να φέρονται στους λαθρομετανάστες ισλαμιστές οι πολιτισμένες κοινωνίες. Βγάλε κι εκείνον τον ελεεινό Κωνσταντίνου που απελαυνει την "ξενοφοβία". Άντε ρεμάλια... Βγείτε να κάνετε κήρυγμα ανθρωπισμού...

Να γιατί επιβάλλεται η λαθρολαγνεια να καταστεί ιδιώνυμο αδίκημα. Να γιατί τα χέρια των δολοφόνων τα οπλισαν τα ρεμάλια του αντιρατσισμου. Να γιατί η κοινωνία μας οφείλει σύσσωμη να αντιδράσει πριν το κακό ξεσπάσει και στη δική μας τη χώρα. Να γιατί κανείς Δεν πρέπει να παρασύρεται από τα πληρωμένα δάκρυα των αντιρατσιστων, που είναι τραγικά ίδια με τα ψεύτικα δάκρια του Ομπαμα.

Ξεφτιλοτασια... λιαζονται ρουφιανα; λιαζονται η δολοφονούν;

Τραγική ειρωνεία... Ο πρωθυπουργός της σφαλιάρας χθες υμνούσε το δράμα των κατατρεγμένων...

Μετά το σημερινό μακελειό στο Παρίσι, θα χυσουν μαύρο δάκρυ οι ανθρωπιστές; τραγική ειρωνεία... Σήμερα που το ξεφτιλοπεριοδικό προσέβαλε τη μνήμη των Ρώσων νεκρών από την επίθεση ισλαμιστών στο Σινά, ήρθε το "ευχαριστω" μέσα στο ίδιο το Παρίσι... Ας αφυπνίσουν τουλάχιστον οι νεκροί τις "φιλανθρωπίες" συνειδήσεις μας...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: